FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nimeni nu se aștepta la asta » Ce a spus Cornel Dinu despre noul antrenor al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 08:45

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, a comentat decizia șefilor "câinilor" de a-l numi pe Vasile Miriuță antrenorul echipei.

"Procurorul" l-a lăudat extrem de mult pe tehnician și a spus că este o variantă foarte bună pentru banca lui Dinamo.

"E un antrenor pe care îl cunosc destul de bine. E un antrenor care simte bine fotbalul. Are capacitatea de a mobiliza şi de a se face respectat în vestiar. Înseamnă foarte mult că știe să gestioneze vestiarul. Are şi o experienţă în Germania. E un băiat serios.

Are o exigenţă în ceea ce înseamnă programul de antrenament, conţinutul lui şi concepţia de joc. E adevărat că preia o echipă într-un moment delicat, o echipă care nu convinge în ultimele apariţii, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Septembrie 2017, 04:58

si dubovsky ce zice, bre nea cornele? e amuzant cum ii tot cer astia parerea despre antrenori marelui Kosice 1-5!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  19 Septembrie 2017, 10:40

Ăsta e semnul că o să-l îmbârlige la greu.Aşa a făcut Dinu Păturică, la greu cu Rednic.Numai că Mircea a fost mai inteligent decât nea Corneluş şi i-a dat jet de lângă echipă.Sper ca şi Vasile să se prindă repede de schemele obosite ale lui nea Dinu Păturică.

unreal
unreal  •  19 Septembrie 2017, 10:15

Esti slab rau, e vorba de fotbal, sunt sigur ca ii apreciez mai mult pe Becali si pe raposatul de Turcu decat pe Boloni sau Selymes (intelegi?). E greu rau sa intelegi ce se intampla cu adevarat dincolo de Carpati.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează