FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII-STEAUA, DUMINICĂ 15 MARTIE, ORA 20:30, LOOKTV, DIGISPORT1

Nimicită în tur de cele 6 "gloanţe" ale lui Claudiu Keşeru, Pandurii promite răzbunare prin vocea unui jucător dorit de Costel Gâlcă ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 14:01

Pandurii va primi vizita Stelei, în derby-ul etapei, iar elevii lui Edward Iordănescu vor să răzbune înfrîngerea din tur.

În prima parte a compionatului, Steaua a cîştigat cu 6-0, prin golurile lui Claudiu Keşeru, iar cei de la Pandurii vor să spele ruşine meciului din tur.

"Meciul de mîine va fi diferit faţa de cel din tur. Avem o revanşă de luat, pentru că nu aceea este adevărata noastră faţă", a spus Mihai Roman II la DolceSport.

"Va fi un meci greu pentru noi, pentru că Steaua este o echipă foarte bună. Dar şi pentru ei va fi un meci dificil, pentru că şi noi sîntem o formaţie în formă. Am arătat în meciurile trecute că putem bate orice echipă", a spus Gezim Shalaj.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
randoom_._
randoom_._  •  14 Martie 2015, 16:48
Postat de nebraska pe 14 Martie 2015, 14:36

ASA ma...nu stiu cum ti cu descultii aia patronati de hoti puscariasi.

corect,asa tg mures are mai multi hoti puscariasi ce o patroneaza. dar momentan,sunt in arest preventiv,majoritatea care au finantat asa tg mures. si mai urmeaza.

steauaucl
steauaucl  •  14 Martie 2015, 16:44
Postat de nebraska pe 14 Martie 2015, 14:36

ASA ma...nu stiu cum ti cu descultii aia patronati de hoti puscariasi.

AI RABDARE ...SI LA MURES DIN VARA SE LA SA CU ARESTARI :))) NU EXISTA CLUB DIN ROMANIA FARA BUBE IN CAP ...MAI TARZIU SAU MAI DEVREME TOTI TREBUIE SA PLATEASCA...SI E MAI BINE SA PLETESTI DIN TIMP...VORBA AIA CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE...cat despre ASA bravo lor si ma mandresc cu ei sa de-a D-ZEU sa iasa pe locul 2...merita !!!!!

el.pistolero
el.pistolero  •  14 Martie 2015, 15:52
Postat de saviola2_8 pe 14 Martie 2015, 15:44

daca jucam ca in celelalte meciuri de anu` asta, cre-ca nu castigam, norocul nostru e ca si celelalte contracanditate sunt la fel de slabute.

Nu trebuie sa ne intereseze soarta altora, noi nu mai jucam nimic, echipa arata jalnic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează