FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Noi detalii despre cum Gigi Becali a luat Steaua: „Datoriile au făcut să se întâmple asta” » Ce gânduri avea înainte să devină patron

Gigi Becali a cumpărat Steaua în 2003
Gigi Becali a cumpărat Steaua în 2003

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 14:29

Marcel Pușcaș, fost președinte la Steaua înainte ca Gigi Becali să cumpere clubul, a vorbit despre momentul care omul de afaceri a preluat echipa de la Viorel Păunescu.

„Am citit cartea. El susține că era acolo, de față, ca reprezentant a lui Athanasiu, mentorul sau în ale politicii. Ce pot să spun, cunoscându-l pe Gigi Becali înainte de Revoluție, e că nu era un tip interesat de fotbal. Nu cred că în 2000 avea vreun vis de a ajunge în fotbal. Lui îi plăcea anturajul din fotbal, cu Hagi, cu Victor Becali.

Cred că datoriile pe care le avea Viorel Paunescu la el l-au făcut pe Gigi Becali să ajungă în fotbal. Cert este că Gigi Becali, în anul 2000, nu avea gânduri să intre în fotbal.  Știu sute de oameni care au ajuns în fotbal deși nu visau asta. Sunt oameni care atunci când au făcut bani, au investit. Am tot respectul pentru cei care au bani și investesc în fotbal", a declarat Marcel Pușcaș la Pro X.

VIDEO Mai multe echipe din Liga 1 au început antrenamentele. Doar FCSB plătește amenzi

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Fug cluburile de Florinel Coman din cauza vieții extrasportive?! Dezvăluirile făcute de Giovanni Becali

Gigi Becali, contrazis din interiorul clubului: „E la final de contract! E liber să plece”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
iliegalerie
iliegalerie  •  04 Mai 2020, 15:11

Se reconfirma un adevar arhicunoscut. Steaua a ajuns pe mana lui Becali din cauza lacomiei ofiterasilor din CSA si MApN, care au dus echipa in pragul falimentului, unica solutie fiind sa renunte la sectia de fotbal in favoarea lui Paunescu si ulterior Becali. Jiji a fost prietenul ofiterlor din CSA si MApN atata timp cat a platit ce i s-a cerut, dupa care a inceput asaltul armatei impotriva Stelei. Culmea este ca in acest atac profitorii de la CSA au fost sustinuti de unii dintre cei mai fanatici suporteri (peluza sud), care intre 1998 si 2013 au fost mereu alaturi de culori si echipa, pentru ca apoi inexplicabil, fara nicio logica, sa treaca de partea Cazarmii Sportive Anacronice - CSA!!!

105662257060988
Eugen Qy  •  05 Mai 2020, 07:13

Mustata ala, un puscarias ce ameninta pe toata lumea cu bataia, ar trebui sa stie, ca foarte multa lume cunoaste amanunte de la "sponsorizarile" lui gb pentru el ! Sa isi vada de treaba lui, ca vor aparea in toata presa dezvaluiri care vor face Diicot, anaf si alte organisme sa se autosesizeze ! In plus chiar aceste AMENINTARI pot fi motive de actiune in Judecata ! Sustinatorii sunt cei care sustin . Cei care primesc BANI pentru a face galerie unei echipe sunt SUSTINUTI !

105662257060988
Eugen Qy  •  05 Mai 2020, 07:04
Postat de deusdat pe 04 Mai 2020, 15:50

Eu tot n-am înțeles cum a ”pus mâna” Păunescu pe Steaua prin ”influențe politice”. Adică influențele politice i-au vândut niște acțiuni? De fapt, când a devenit Steaua (azi FCSB) societate comercială și cum? Athanasiu a fost și el acționar? Gigi a cumpărat ceva acțiuni de la el?? Cred că o gazetă serioasă ar fi trebuit să răspundă la întrebări de genul ăsta. La Rapid de pildă am înțeles că Băsescu a dat echipa pe mâna lui Copos, care a creat inițial o asociație non-profit. Înseamnă că și asta a fost o ”influență politică”? Dacă da, cât i-a ***

"Nimeni nu știa exact câți bani din cei dați de Becali lui Păunescu ajunseseră la echipă, că doar știm cu toții că un fost barman care «îndoia băuturile» de pe vremea anilor '70-'80 știa să facă bani așa cum o dovedise atât la barul Atlantic, cât și la barul Melody. Dar în cele din urmă a reușit să-l împace pe Becali și să-l mai tapeze de niște «mărunțiș» pe latifundiar, căruia i-a pus pe tavă în anul 2003 echipa de fotbal mult râvnită de acesta".Daca NICI acum nu intelegi ori esti progb, ori esti fecesebidt notoriu, ori joci teatru ieftin, ori esti -sa ma ierte DUMNEZEU- mai putin dotat la mansarda !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close