FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi precizări ale lui MM Stoica după materialul din Gazeta Sporturilor » Managerul Stelei își explică situația: "În acel moment AM PĂRĂSIT camera"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 12:55

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a scris azi despre situația lui Mihai Stoica la Steaua. Managerul sportiv al formației roș-albastre ar încălca pedeaspa suplimentară, primită după condamnarea în "Dosarul Transferurilor".

Mihai Stoica e managerul sportiv al Stelei, iar pe finalul sezonului a luat loc pe bancă şi a participat la antrenamentele echipei, a îmbrăcat treningul oficial al clubului şi l-a însoţit la câteva conferinţe de presă pe Laurenţiu Reghecampf.

Citește și: Are sau n-are MM voie la Steaua? Tribunalul București a răspuns ieri unei solicitări a Gazetei şi întăreşte ideea că "doi ani, după executarea închisorii, nu poate fi reprezentantul unui club de fotbal"

Acum, MM Stoica a dat noi explicații cu referire la situația sa, după cele publicate de azi în Gazeta Sporturilor.

Astfel, Stoica a ținut să precizeze că nu a negociat niciun transfer și că nici măcar nu a vrut să asiste la discuțiile dintre Becali și cei de la Karabukspor, pentru transferul lui Alex Chipciu.

"Raspunsul se gaseste in textul de lege, iar cei care au redactat acest articol au evidentiat, corect, paragraful cel mai important, acela in care este specificat clar la ce se refera interdictia (art 64 c) : "Dreptul de a ocupa o functie sau de a exercita o profesie ori de a desfasura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru savarsirea infractiunii". Astfel, se risipeste orice dubiu legat de natura noii mele functii. Nu numai ca nu am negociat vreun transfer, am REFUZAT sa intru in contact cu vreun reprezentant al unui jucator. De exemplu, am refuzat sa discut cu Jérémy Bouhy (cu care am negociat inainte de condamnare transferul lui Keseru) sau cu Antonio Teixeira (i-am transmis prin Jorge Teixeira in Portugalia ca am interdictie de a discuta despre o eventuala plecare a lui Fernando Varela). Exemple mai sunt, mi-am arhivat discutiile in care le-am explicat celor care m-au cautat in ce consta interdictia mea.

Cand Gigi Becali m-a insarcinat sa ma interesez de situatia unui jucator sau cand ajungeam impreuna cu Reghecampf Laurentiu la concluzia ca un jucator poate prezenta interes, doar Anamaria Prodan Reghecampf a negociat in numele clubului (ex. Ovidiu Popescu, discutie cu Cristea Opria sau Nathan Junior, corespondenta cu reprezentantii jucatorului).

Cand se discuta de eventualitatea unui transfer, eu ma rezum in a-mi exprima punctul de vedere legat strict de calitatile si CV-ul jucatorului, culeg informatii referitoare la istoricul medical, la caracterul acestuia etc. Nu particip la discutiile legate de conditiile financiare.

Spre exemplu, eram la Gigi Becali cand au sosit oficialii lui Karabukspor pentru a purta discutii despre Chipciu si AM PARASIT incaperea pentru ca am considerat ca incalc pedeapsa complementara daca as fi ramas, desi patronul mi-a zis sa asist la discutii.

Nu mi s-a refuzat dreptul la munca, am doar o interdictie pe care o respect cu mare atentie" Mihai Stoica pe Facebook

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
spion_kop
spion_kop  •  03 Iunie 2016, 15:37

hi hi hi, cred ca se intoarce MiMi in iatacul ei, de abia se inchisese putin supapa, iar isi schimba fraiera bucșele :-)))

dvd1
dvd1  •  03 Iunie 2016, 16:47

la puscarie cu Stoica acolo e locul lui

941148579339470
Adrian Alexandru  •  03 Iunie 2016, 16:21

Te joci cu focul MM ! Stai departe de orice impresar,jucator care ar putea veni sau pleca de la echipa s-ar putea interpreta ca te implici si de aici pana la a-i enerva pe magistratii care te-au eliberat crezand ca esti un om de buna credinta si nu se stie...Daca-ti place sa traiesti periculos atunci treaba ta fa cum te taie capul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close