FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSMS IAŞI 0-1

Noi promisiuni la Rapid: "Dacă transferăm, înseamnă că avem bani! Săptămîna asta s-ar rezolva problemele financiare”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 19:13

Rapid s-a întărit la sfîrşitul săptămînii trecute cu doi mijlocaşi, Sanaa Altama (24 de ani) şi Cheik-Alan Diarra (21 de ani), iar Marian Rada a primit noi promisiuni că problemele financiare ale echipei se vor rezolva în următoarele zile.
"Sînt cam tîrzii aceste transferuri. Trebuiau să vină în perioada de pregătire. E greu să îi mai introducem pe parcursul campionatului. Sperăm să nu aibă nevoie de acomodare.

Dacă au venit, înseamnă că sînt ceva promisiuni şi că vor veni şi banii. Am înţeles că problemele financiare se vor rezolva în această săptămînă. Jucătorilor le e greu să se concentreze numai la fotbal în condiţiile astea", a spus Marian Rada la Look TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
pedrogar
pedrogar  •  05 Noiembrie 2014, 12:11

Imi pare rau de situatia de la Rapid. O sa tin cu aceasta echipa indiferent de liga in care joaca dar ma doare sufletul cand vad atata nepasare si indolenta, cum naiba are parte numai de asazisi patroni rupti in fund care numai promit si nu fac nimic pntru echipa. Soarta anul asta e pecetluita in rest, Dumnezeu cu mila.

perot
perot  •  05 Noiembrie 2014, 10:13
Postat de robotzel pe 04 Noiembrie 2014, 22:50

tu poti sa mergi la munca fara sa primesti salariul cateva luni la rand?

In cazul meu este altceva, nu ma asteapta nimeni la serviciu cu masa pregatita, cu asistenta medicala, maseuri si fizio-terapeuti, cu material didactic sau cu echipament curat; si, pe deasupra, fotbalistul adevarat trebuie sa se gandeasca, in primul rand, la cariera sa, mai ales cand are pana in 25 de ani. Nu cred ca au ajuns chiar muritori de foame; in acest caz ar fi mai bine sa se reorienteze profesional. Banii vin odata cu performanta, in orice domeniu. Tinerii de azi, in mare majoritate, viseaza la bani multi, obtinuti cu facilitate si de aceea ii rog sa mai mediteze sau sa mai asculte de cei mai in varsta. Altfel, isi vor da seama cand va fi prea tarziu! Hai RAPID !!!!

realrapid
realrapid  •  05 Noiembrie 2014, 07:32

Rada,il mai bagi mult in echipa pe Martin,nu vezi ca saracul nu prea are treaba cu mingea,nu vezi ca din cauza lui s-a provocat al 2-lea penalti,nu vezi ca din cauza lui la meciul trecut echipa era trasa inapoi dupa ce pleca in atac si mai provoca faulturi la marginea careului lor.Lasa vrajeala ca cei noi nu se acomodeaza,tu nu te-ai acomodat nici acum decat la gratar,probabil ca Martin cumpara mititeii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close