FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Norocosul Rusescu! Unde au ajuns ultimii atacanţi care au trecut pe la Steaua

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 10:37

Raul Rusescu este primul golgheter al României dat de Steaua după Claudiu Răducanu. Jucătorul adus pentru 100.000 de euro de la Unirea Urziceni este cel mai norocos dintre atacanţii vînduţi de Steaua în ultimii ani.

Vîrful de 24 de ani este foarte aproape de a ajunge la FC Sevilla, club care va participa în ediţia următoare din Europa League, chiar dacă a terminat campionatul pe locul 9.

Ceilalţi doi care au ajuns la echipe destul de puternice sînt Cyril Thereau, care a semnat cu Anderlecht în 2007 şi Bogdan Stancu, care în 2011 a ajuns la echipa antrenată atunci de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul.

Nu la fel de norocoşi au fost Adrian Neaga (Chunnam Dragons), Vali Badea (Panaserraikos), Victoraş Iacob (FC Kaiserslautern), Daniel Opriţa (Dinamo), Andrei Cristea (Poli Timişoara), Nicolae Dică (Catania), Dayro Moreno (Once Caldas), Kapetanos (CFR), Romeo Surdu (Rapid), Marius Bilaşco (Taijin Teda).

La fel de norocos a fost la acea vreme a fost Claudiu Răducanu, fost golgheter al campionatului în 2003. Vîrful adus de Steaua de la Extensiv Craiova a plecat la Espanyol, unde nu a rezistat însă foarte mult.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mihaitanase
mihaitanase  •  14 Iunie 2013, 08:21

CLAUDIU RADUCANU A SALVAT ESPONOL DE LA RETROGRADARE.EI NU MAI CASTIGASERA NICI UN PUNCT DE 11 ETAPE SI CU EL IN TEREN SI MARCATOR AL SINGURULUI GOL AU CASTIGAT PRIMUL SAU MECI SI APOI SI-AU REVENIT REUSIND SALVAREA.DE CE N-A CONFIRMAT ULTERIOR ESTE DIN CAUZA PROBLEMELOR SALE CU SOTIA.PACAT CA ASAVARF N-A AVUT ROMANIA DIN 89 PANA ACUM.

tegean
tegean  •  13 Iunie 2013, 20:51

,,Vîrful de 24 de ani este foarte aproape de a ajuns ? la FC Sevilla...,,

antreprenor
antreprenor  •  13 Iunie 2013, 20:10
Postat de antreprenor pe 13 Iunie 2013, 19:50

bogdan stancu a ajuns undeva prin liga a 2 turca :)))))))))

se termina numarul ligilor din turcia si saracu nu apucu sa confirme cele 5 mil platite pe el

Vezi toate comentariile (11)
Comentează