FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nostalgicul Becali » Patronul roș-albaștrilor a vorbit despre cele mai plăcute amintiri la Steaua: "Toți au spus că sînt nebun"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 16:29

Gigi Becali pare tot mai decis să renunțe la Steaua. Într-o conferință de presă susținută azi, acesta a vorbit despre cele mai frumoase amintiri pe care le are de cînd a preluat echipa.

"Cel mai frumos moment a fost atunci cîd ne-am calificat pentru prima dată în gurpele Ligii Campionilor și am jucat cu Real Madrid. Cînd am preluat echipa și am zis că vreau să joc cu Real în grupe, toți au spus că sînt nebun.

Au mai fost momente frumoase: cînd am eliminat Ajaxul, cînd am trecut de Valencia. Chiar și cînd am bătut Chelsea. În general, calificările mi-au adus cele mai mari bucurii", a spus Becali.

Citește și: Becali a venit cu documentele! Toate detaliile contractului cu CSA » Patronul Stelei a anunțat la ce echipă vrea să se ducă: "Acolo aș fi zeu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Septembrie 2015, 19:06

...se vede ca Jiji a scris carti in puscarie ...

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  01 Septembrie 2015, 18:14
Postat de de.talie.mondiala pe 01 Septembrie 2015, 17:29

Astra Noua Bucuresti - ANB ar fi cel mai bine cu stema noua in noua colturi - va inchide Astra Giurgiu si din cele 2 echipe face o sg echipa Astra Noua Bucuresti, din una din ele ca sa aiba contuitate la Uefa ANB 9 ar fi un brand bun

Tu cum de traiesti pe planeta asta|? Te-as duce pe MArte, *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  01 Septembrie 2015, 17:29
Postat de de.talie.mondiala pe 01 Septembrie 2015, 17:28

a apărut și informația că cei de la Armată au înscris noua echipă în Liga 5

Astra Noua Bucuresti - ANB ar fi cel mai bine cu stema noua in noua colturi - va inchide Astra Giurgiu si din cele 2 echipe face o sg echipa Astra Noua Bucuresti, din una din ele ca sa aiba contuitate la Uefa ANB 9 ar fi un brand bun

Vezi toate comentariile (8)
Comentează