FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noua perlă a Stelei e copia fidelă a lui Mario Balotelli: "Fac totul ca să fiu ca el!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 13:14

Steaua s-a înţeles cu Juventus pentru împrumutul lui Mbaye Diagne, un atacant senegalez de 22 de ani şi 1,91 metri înălţime. Vîrful a oferit în urmă cu cîteva luni un interviu pentru Voetbal 24 în care vorbea despre modul în care încearcă să-l imite pe Mario Balotelli, rebelul fotbalului italian.
Diagne îşi copiază idolul pe teren şi încearcă execuţii la fel de nebune. Mai mult, se îmbracă şi se tunde ca Balotelli, deci nu e deloc pe placul lui Gigi Becali, care refuza în anii trecuţi să aducă jucători excentrici la echipă. Rămîne de văzut dacă noul transfer al Stelei copiază şi gafele monumentale din afara terenului ale italianului. Ultima ispravă aici.

"Mario Balotelli e idolul meu absolut! Să vă spun ceva, în Italia toată lumea vorbea cu mine la fel cum o face cu el. Chiar şi la Lierse eram strigat Balotelli de colegi. Normal că îmi plăcea.

Fac totul ca să arăt ca el, de aceea mi-am şi făcut creastă blondă. Sărbătoresc golurile aşa cum o face el pentru că îmi place stilul lui de a juca. Marchează şi atunci cînd e sub presiune. Minunat, nu? Mi-ar plăcea să-l cunosc cîndva", spunea Mbaye Diagne.

Citeşte şi: EXCLUSIV Vine un atacant de la Juventus » Steaua a împrumutat un vîrf african din Serie A! VIDEO cu superexecuţiile din sezonul trecut

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Iulie 2014, 02:51

perla ? homalaul asta ? cu 50 de goluri prin diviziile C si D din italia ? ..))))))

ipocritul
ipocritul  •  11 Iulie 2014, 15:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti cam prost de felul tau nu ?

bandoleros
bandoleros  •  11 Iulie 2014, 14:47

Sper ca stirea asta sa fie reala. Am citit lucruri foarte bune despre el, are golul in sange si este comparat cu Trezeguet. In liga mamaliga asta e om de 30 de goluri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează