FOTBAL  »  Superliga  »  

Noul Clau-gol

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Dinamoviştii speră să rezolve azi transferul argentinianului Miranda (23 de ani), iar mîine, atacantul să se prezinte la antrenamente. Roş-albii îl aşteaptă în aceste zile pe argentinianul Osvaldo Miranda, de la Gimnasia de Jujuy. Fotbalistul de 23 de ani şi 1,90 metri şi-a dat acordul să joace în România, urmînd să ajungă zilele acestea la Bucureşti. Întreg staff-ul tehnic al "cîinilor" a urmărit în ultimele zile dvd-uri cu evoluţiile lui Miranda, fiind foarte încîntaţi de calităţile acestuia. Şi şefii sînt convinşi că argentinianul poate umple golul lăsat de plecarea lui Claudiu Niculescu.
Pentru a-şi asigura semnătura argentinianului, "cîinii" trebuie să scoată din buzunar în jur de 1,5 milioane de euro, însă oficialii speră să obţină un preţ mai bun, aproximativ un milion de euro.
Osvaldo Miranda a înscris 4 goluri în 16 meciuri pentru Gimnasia de Jujuy în sezonul actual. Celelalte soluţii din ofensiva cîinilor sînt în acest moment Dănciulescu (13 goluri în toamnă), Florin Bratu (9 goluri), Ianis Zicu şi Liviu Ganea (ambii fără nici o reuşită).

Pulhac, 2,5 milioane de euro
Pentru Cristi Pulhac există o ofertă în valoare de 2,5 de milioane de euro. Surse autorizate susţin că Espanol Barcelona şi Lens sînt în continuare interesate de fundaşul stînga de 23 de ani, dar şefii din Ştefan cel Mare au reafirmat ieri că nu vor mai vinde nici un jucător important, ei promiţîndu-i lui Pulhac că în vară îl vor lăsa să plece. Dacă vor ceda şi-l vor da de acum pe Pulhac în străinătate, "cîinii" au în plan să-l aducă pe brazilianul de 20 de ani Carlinhos, de la Santos, care costă 1,5 milioane euro.


Ultimele noutăţi din cantonament
- Galliquio şi Vranjkovici ar putea fi cedaţi după stagiul din Antalya la orice echipă interesată să plătească 200.000 de dolari pentru peruan şi 350.000 de dolari pentru bosniac.
- Gabriel Torje a spus ieri: "Modul în care am fost tratat de cînd am venit la Dinamo îmi dă forţă şi încredere. Sînt pregătit pentru mari performanţe, altfel nu veneam aici".
- Din cauza unei erori de comunicare a directorului pe relaţii internaţionale, Adrian Alexandrescu, "cîinii" au ştiut că miercuri au dat piept cu Viktoria Plzen (locul 6 în Cehia). De fapt, Dinamo a jucat cu Viktoria Zizkov (locul 13), pe care a învins-o cu 4-2.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  31 Ianuarie 2008, 14:45

porcea iti dau eu un cd orinal cu Footbal Manager 2008, ia-l te rog si lasa pe Dinamo in pace...in jocu ala poti sa vinzi si sa cumperi pe cine vrei....

 •  31 Ianuarie 2008, 09:31

Eu l-am vuzut cum joaca Miranda si nu mi-a placut. Mi s-a parut chiar slabut. Dar cu banii dati de Porcea ce putem lua? Rezervele echipelor sud americane. Porcea esti un porc jegos care vrei numai sa castigi bani.

 •  31 Ianuarie 2008, 08:42

Tu kiar NU intelegi ca stie tot omu de pe net ce labareala propui prin acest " program de facut bani".Daca tu ai fost un retardat si ai pus botu crezi ca mai sunt multi ca tine?Decat sa stai ca un cretin pe un site de AUTOSURF -> vezi ca sunt tone, nu numai buz asta, mai bine treci "in ingropatii mamicutei tale" si citeste forumuri serioase pe net, strange informatie si ai sa vezi ca poti face bani mai multi si mai usor decat sa intoxici oamenii cu balariile astea alea tale.RETARD!!! Valabil pt. toti JEPATII cu anunturi de " Bani pe Net" P.S. Admin -> Pune domne` filtre daca nu esti in stare sa`i scoti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează