FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noul MM e deja în top » Gabi Popescu a reuşit un transfer de marcă pentru Steaua

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 12:42

Gabi Popescu, propus de Mihai Stoica pentru a veni ca manager, a produs unul dintre cele mai spectaculoase şi mai reuşite transferuri făcute de Steaua cu Becali patron.

Gigi Becali urmează să decidă în următoarele zile dacă va accepta propunerea pe care Mihai Stoica i-a făcut-o cu privire la numirea unui om în staff-ul administrativ, care să-l ajute pe Gâlcă. Gabi Popescu, fost jucător important, inclusiv la echipa naţională, va deveni manager dacă patronul îşi va da acceptul, însă el e deja pe o listă a celor care au produs bani mulţi pentru Steaua.

De numele lui se leagă achiziţionarea unuia dintre cei mai importanţi atacanţi pe care clubul i-a adus cu Becali patron, Cyril Thereau în vara lui 2006. Atunci, antrenor era Olăroiu, iar manager MM. Cei doi doreau să-l achiziţioneze de la Charleroi pe mijlocaşul Camus.

Au apelat la Gabi Popescu, pentru a merge şi el în Belgia să-l vadă jucînd. La întoarcere, acesta le-a zis: "E bun, însă nu înţeleg de ce nu-l luaţi pe atacantul lor, Thereau, dacă tot căutaţi şi un vîrf. E fix ce vă trebuie, foarte bun".

Imediat, Steaua a deschis discuţiile pentru aducerea vîrfului francez. "Îl văzuserăm şi noi cînd am mers să-l urmărim pe Camus, însă abia după ce ne-a zis Gabi l-am luat în calcul şi l-am adus".

Cumpărat cu 700.000 de euro, Thereau a fost vîndut de Steaua după numai 10 luni, la Anderlecht, pentru 3 milioane de euro! În ultimii 4 ani, Thereau a jucat în Italia, la Chievo şi Udinese, echipe pentru care a bifat 129 de meciuri şi 28 de goluri.

3 ani au fost colegi la echipa naţională Gâlcă şi Popescu, 1996, 1997 şi 1998, iar adversari în Liga 1 au fost între 1992 şi 1996, cînd Costel evolua pentru Steaua, iar Gabi a jucat la Electroputere şi U Craiova

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
dumbojet
dumbojet  •  12 Octombrie 2014, 13:56

Voi cu cine veti tine, cu echipa lui Gigi sau cu CSA Steaua Bucuresti ?

dumbojet
dumbojet  •  12 Octombrie 2014, 13:54
Postat de sibelius pe 10 Octombrie 2014, 21:02

Mai trebuie adus un antrenor si organigrama e gata.

Ca sa fie gata organigrama le-ar mai trebui un nou nume si alte culori, pt. ca am inteles ca actualul nume va fi "rechizitionat" de catre armata.

andytheblue
andytheblue  •  10 Octombrie 2014, 23:26
Postat de sibelius pe 10 Octombrie 2014, 21:02

Mai trebuie adus un antrenor si organigrama e gata.

Antrenorul este foarte bun !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close