FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Noul tehnician al Vasluiului e modest: "Sînt al 18-lea antrenor din Liga 1" » Laude pentru "secundul" Sînmărtean

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 16:27

Noul principal al Vasluiului, Ionuţ Moşteanu, vrea victoria la Mediaş. Acesta nu se consideră antrenorul momentului, fiindcă deocamdată nu a realizat nimic, victoria cu CFR considerînd-o doar un meci de trei puncte.

Victoria cu CFR Cluj l-a propulsat pe Ionuţ Moşteanu în postura de antrenor principal al Vasluiului. Tehnicianul încearcă să rămână cu picioarele pe pămînt şi vrea să demonstreze prin rezultate că merită pe deplin postul de principal al galben-verzilor.

Banca tehnică a Vasluiul este frumoasă. Arată bine. Pentru moment, totul arată bine. Pentru mine, toate lucrurile pozitive reprezintă o provocare. Momentul actual aşa l-am perceput, ca pe o provocare în meseria mea. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic. Doresc să-mi fac meseria, nimic altceva. Încerc să-mi fac treaba în procent de 105 la sută. Îmi place să lucrez mai mult decît sută la sută. Nu mă consider antrenorul momentului. Deocamdată, mă consider al 18-lea antrenor din Liga I”, a spus Ionuţ Moşteanu.

El va fi ajutat pe bancă de secunzii Costinel Botez şi Lucian Sânmărtean, iar antrenor cu portarii este Ion Cîmpeanu. Moşteanu nu are licenţa Pro, iar conform regulamentului nu poate sta pe bancă mai mult de 30 de zile. Totuşi, şefii Vasluiului speră să găsească o soluţie care să rezolve problema antrenorului: “Încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru mine. Am găsit sprijin şi de la Şcoala Federală de Antrenori. Nu pot să o iau peste noapte, însă mă voi înscrie pentru licenţa Pro. Pot, conform regulamentului, să activez timp de 30 de zile ca şi antrenor principal. Asta se va întîmpla, deocamdată”.

Moşteanu a ţinut să-l remarce pe Lucian Sânmărtean, care şi-a luat în serios rolul de antrenor secund la Vaslui: Este un om cu calitate. E un jucător de o calitate cu mult peste nivel jucătorilor din România. Îl văd foarte preocupat în ceea ce priveşte postura de antrenor. Probabil în viitor va alege această cale. Încă nu am vorbit cu el despre acest lucru. Mă ajută foarte mult la antrenamente”, a mai spus antrenorul vasluienilor.

Cu gîndul la Gaz Metan Mediaş
Ionuţ Moşteanu vrea continuitate în rezultate şi speră ca FC Vaslui să revină de la Mediaş cu o victorie.

Obiectivul meu e să practicăm un joc bun cu Gaz Metan, în urma căruia să reuşim să cîştigăm. Îmi doresc foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv la Mediaş. Următorul pas e cel mai important. Nu mai contează ce a fost în trecut. Pentru mine jocul cu CFR este istorie. Jocul cu Gaz Metan este total diferit. Adversarul suferă din punct de vedere al rezultatelor, însă este o echipă cu o bună calitate tehnică şi cu o organizare foarte bună. Se vede mîna actualului antrenor”, a declarat Moşteanu.

Pentru meciul de la Mediaş, FC Vaslui nu se poate baza pe Mike Temwanjera, suspendat, iar Sburlea acuză o uşoară accidentare.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
hammer90
hammer90  •  09 August 2013, 20:17

foarte buna mutare cu sanmartean secund si succes noului cuplu de antrenori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează