FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noutăți în privința transferului lui Sânmărtean în "Ștefan cel Mare": "Am vorbit cu el, mi-a spus «îmi doresc să evoluez la Dinamo»"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 10:01

Dinamo a negociat intens cu Lucian Sânmărtean, 36 de ani, dar mijlocașul a ales să meargă în Arabia Saudită, la Al Taawon, echipa lui Costel Gâlcă.

Totuși, Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, susține că jucătorul încă nu a semnat cu echipa arabă și dacă cele două părți nu vor ajunge la un acord, Sânmărtean va veni la Dinamo.

"Am vorbit personal cu el. Mi-a zis «dacă nu mă înțeleg cu cei din Arabia Saudită, îmi doresc să evoluez la Dinamo»", a spus Andone la ProTV.

2 goluri și un assista reușit Sânmărtean pentru 17 meciuri în tricoul Pandurilor

Sânmărtean, 36 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Gloria, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al Ittihad.

Din vară a evoluat la Pandurii, dar şi-a reziliat contractul cu echipa gorjeană din cauza problemelor de la echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  17 Ianuarie 2017, 16:48

minciuni ale lui ando continua, am vazut pe pagina lui AL TAWOON cum Sanmartean a semnat contractu si s-a pozat cu fularu echipei alaturi de Costel Galca, nu mai minti andoneee ca iti creste nasu !!!

809341019103721
Vlase Ion  •  17 Ianuarie 2017, 15:31

Mai terminati dracului odata cu toate pripasurile pe care vreti sa le aduceti la echipa. Sunt dinamovist decand ma stiu dar ca acum Dinamo nu a fost nici odasta in galeata. Dati-pe grandomanul acela de antrenor afara trimititi-l pe asa zisul Maradona sa-si aiba grija de copil si puneti la punvt aceasta frumoasa echipa. Orio cum adventistul nu va mai baga bani la DINAMO.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Ianuarie 2017, 14:55
Postat de ang3ldev1l pe 17 Ianuarie 2017, 14:49

te inseli, noi nu suntem ca rapidistii, avem variante, ori ramanem democrati cu un patron privat sau ne intoarcem la epoca de glorie din comunism, cu csa, un club departamental sustinut pe banii statului roman, inclusiv pe banii tai sau al rapidistilor

nu stiu cum sa-ti spun..e irelevant cum va numiti sau unde jucati. voi fara sustinerea sistemului mafiot din arbitraj sunteti nimeni oricum v-ati numi. pana si in sezonul asta cand ati fost singura echipa care a adus jucatori pe bani...daca nu erau alea 7-8 puncte facute cu arbitrii erati undeva pe 5-6. mai toate echipele din top 6 au fost viciate doar voi sunteti ca de obicei mult pe plus cand vine vorba de puncte luate cu arbitrii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează