FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

"Nu cred că vor fi butoane la meciul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Iuliu Mureşan spune că Dinamo nu trebuie motivată suplimentar să învingă CFR, dar că se teme în continuare de "Războiul Butoanelor":

"Orice jucător sau antrenor care se întoarce acolo de unde a plecat, este mai motivat, deoarece vrea să demonstreze că nu merita să fie îndepărtat. Trebuie să cîştigăm neapărat partida din Ştefan cel Mare, pentru că Steaua s-a apropiat foarte mult, dar se întămplă foarte multe în afara terenului, iar cînd situaţia se prezintă astfel, totul e posibil. Butoane nu cred că vor fi aruncate din tribună la meciul cu Dinamo, pentru că este distanţă mare pînă la teren din pricina pistei de atletism. Iar alte butoane nu cred că vor fi, pentru că Dinamo vrea să cîştige oricum, are nevoie mare de puncte", a spus Iuliu Mureşan la ieşirea de la şedinţa FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  28 Martie 2008, 00:16

muresane..esti un cacat..un om care nusi vede lungu nasului.deia nu vezi si pulele in bot pe care le iei..mUIE CFR

 •  28 Martie 2008, 00:13

eu nu inteleg ceva:ce se tot baga muresan asta in probl stelei..mai bn sa-si vada de echipa lui ca si asa scartaie in campionat decat sa se bage in conflictu rapi-steaua..sau se teme?totusi si cu 3-0 cfr are 3 pct avans..sa se uite mai bn la cfr siu sa se intrebe daca chiar au echipa de cl?sa nu uitam ca i-au incaltat anorthosis..cand veti fi in stare domnule muresan sa demonstrati ca aveti valore sa jucati in cl..at vb pana at ciocu mic.chiar e penibil..muie muresan

 •  27 Martie 2008, 18:34

STITI CUM VAD EU PE CFR,CA UN BARBAT DE 100 DE ANI ,CARE NU A DAT LA BUCI AN VIATA LUI. ARE 100 DE ANI SI NIMIC AN VITRINA.ASA CA MAI SUBTIRE MAI UNGURI BASITI,BOZGORI INFECTI, PE GAZONUL PE CARE O SA CALCATI VOI JOI AU JUCAT ECHIPE LEGENDARE.SA TRECETI SI PE LA MUZEU SA VEDETI CUM ARATA UN TROFEU DE CAMPIONI!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează