FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu doar cluburile au datorii la jucători şi antrenori ;) Un fost tehnician de la Dinamo e dator ”cîinilor”

Dorinel Munteanu a avut o experiență scurtă ca
Dorinel Munteanu a avut o experiență scurtă ca "principal" al roș-albilor

Articol de - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 21:48

Dinamoviştii au de recuperat 20.000 de euro de la Dorinel Munteanu, dar acuză faptul că fostul antrenor al roş-albilor nu mai răspunde la telefon.

"Cîinii" au şi de primit bani, nu doar de dat. Oficialii din Ştefan cel Mare au de recuperat 20.000 de euro de la Dorinel Munteanu, care a fost antrenorul principal al roş-albilor vreme de 6 săptămîni în toamna anului 2012, mai exact între 14 noiembrie şi 28 decembrie.

Reprezentanţii clubului au încercat în mai multe rînduri să ia legătura cu actualul tehnician al azerilor de la Qabala, însă acuză că Munteanu nu răspunde, special, la apeluri, pentru a evita dialogul.

Suma respectivă reprezintă două rate salariale pe care Dorinel le-ar fi încasat în avans, iar dinamoviştii l-au somat în mai multe rînduri să dea banii înapoi.

Tehnicianul avea un contract lunar cifrat la 10.000 de euro pe lună. Dorinel Munteanu n-a putut fi contactat ieri pentru a-şi exprima punctul de vedere.

5 meciuri a fost Dorinel Munteanu antrenorul "cîinilor", 4 în campionat şi unul în Cupa României. În Liga 1, a avut două victorii şi două remize, în Cupă, roş-albii au fost eliminaţi de CFR Cluj

INBOX
- Dorin Rotariu: "De la bun început, Mister a fost aproape de noi, ne-a demonstrat că este un tip dedicat, un om care ne ajută în orice situaţie, vrem ca prin jocul nostru să-l răsplătim".
- Dinamo va juca pentru a treia oară în sezonul de toamnă contra Concordiei Chiajna, de această dată într-un amical, sîmbătă, de la ora 11:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
reddogsv
reddogsv  •  09 Octombrie 2014, 14:06

Multumiri GSP pt stergerea comentariului meu!: Nu v-a placut comentariul meu cu Dolarel MUnteanu?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Octombrie 2014, 11:34

Pe vremea cand juca la Inter Sibiu, la inceputul anilor '90, il bagasera cei de la club la facultate, la inginerie, conform reflexelor epocii trecute. Iese nenea Dorinel de la un examen de matematica si incepe sa povesteasca amicilor care-l asteptau despre examen. "V-a dat nasol?" "Da. Niste chestii cu trei s-uri". Se referea la integralele triple. Strict autentic. :)))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 11:25

interesant. sa dea banii, daca e dator.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează