FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu-i sperie furia fanilor » După doi ani de linişte, reîncep protestele la Steaua

Articol de , - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 21:02

Oficialii din Ghencea au amînat scoaterea la vînzare a biletelor pentru primul meci din 2015. Încă un motiv de supărare pentru ultraşi, care ameninţaseră deja că vor protesta împotriva conducerii


După ce şi-au prezentant jucătorii departe de ochii presei şi ai fanilor şi după ce au decis să nu participe la şedinţa foto oficială a Ligii pentru albumul Panini, oficialii din Ghencea lovesc din nou. Deşi vineri dimineaţă ar fi trebuit să scoată la vînzare biletele pentru meciul contra Astrei, din Cupa Ligii, de miercuri, 18 februarie, şefii campioanei au decis amînarea acestui eveniment pentru luni dimineaţa.

Pentru suporterii roş-albaştrii acesta este încă un motiv de supărare. Ultraşii roş-albaştri au trimis în ultimele zile mai multe mesaje prin care îi anunţau pe stelişti că vor protesta la partida de pe Ghencea, după ce preşedintele Valeriu Argăseală a anunţat că echipa va purta o nouă siglă din retur şi va juca sub denumirea de FCSB, refuzînd să mai discute cu cei din MAPN pentru a reuşi să obţină acordul acestora de a utiliza vechea siglă.

Acest lucru a fost confirmat zilele trecute de Ilie Năstase: "Cei de la Steaua nu s-au mai dus la discuţii cu cei de la MApN, cu generalul Cătălin Zisu. Duşa e de acord să lase sigla Stelei, dar steliştii trebuie să dea şi ei ceva Clubului Sportiv al Armatei".

"Steaua Bucureşti a reprezentat întotdeauna un nume impunător, atît prin istorie, cît şi prin apartenenţa la supranumele de echipa Armatei din România! Cerem ca echipei FCSB să nu i se mai permită accesul în Ghencea!"
comunicat Peluza Sud

Preţurile pentru meciul cu Astra din Cupa Ligii
Peluze - 5 lei
Tribuna a II-a - 10 lei
Tribuna I - 15 lei
Tribuna 0 - 30 lei

Au făcut scandal la baschet şi polo
Fanii au mai protestat şi în ultimele săptămîni, după ce Steaua şi-a schimbat sigla şi a devenit FCSB. Prima dată au mers la meciul de baschet Steaua CSM Eximbank - U Cluj, apoi la o partidă de polo din semifinalele EuroCup. Ultraşii au scandat în timpul meciului Steaua - Posillipo Napoli: "Argăseală şi Boroi, ne vrem clubul înapoi!", "Noi nu vom renunţa şi ne vom apăra emblema şi istoria", "Steaua înseamnă CSA", "Becali, pleacă din Ghencea!", "Becali George, pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta!", "Steaua suntem noi!".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (232)
caminero
caminero  •  15 Februarie 2015, 21:37
Postat de lucianostelistu pe 15 Februarie 2015, 16:02

STEAUA BUCURESTI : PORTARI : DUCKADA HELMUTH . STANGACIU DUMITRU . FUNDASI : IOVAN, BELO, BARBULESCU . BUMBI, SIII...... WEISSENBACHER ... MISLOCASI : MAJEARU , BOLONI, STOICA , BALAN, C-TIN PISTOL , STEFAN PETCU SI...... GABI BALINT !!!! ATACANTI : MARIAN RADU , LACA , SI PITI...... ASTA E FCSB SAU STEAUA ......

Dacă tot ai amestecat lotul din 86 cu cel din anul următor, trece-l pe listă și pe Niță Cireașă ... și pe Kașchetă, de fapt ...

caminero
caminero  •  15 Februarie 2015, 21:29
Postat de samertx pe 15 Februarie 2015, 16:18

Așa, tată, fii primul care cere palmaresul lui Dinamo înapoi. Dacă se poate, am o rugăminte: Fă-o în stil mare, stelist!

Nu-l mai împunge și tu, că te pomenești că dă drumul bestiei din el sub formă de balegă și împute cu totul atmosfera p-aci ...

ainraymon
ainraymon  •  15 Februarie 2015, 20:45

Pe bune? Bai ce chestie!!! Urla ghencea, urla tara... fanii au facut cozi interminabile pana la iesirea pe autostrada si nesimtitii asta nu au pus biletele in vanzare decat azi... Unde s-a mai pomenit asa bataie de joc!!! Dragii mei catalin si andrei cred ca ceva urat bate in capul vostru si va deranjeaza bobul ala de mazariche si pe care voi il considerati creier!!!

Vezi toate comentariile (232)
Comentează