FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Nu în ţară!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Pe lîngă Kaiserslautern, Andrei Mărgăritescu este dorit de FC Vaslui şi FC Braşov, însă Dinamo vrea să-l lase doar în străinătate.

Scos de Mircea Rednic din pla­nurile pentru noul sezon, An­drei Mărgăritescu este cu un pas la nemţii de la Kaiserslautern, 2. Bundes liga, dar are şi alte va­riante din ţară în cazul în care transferul din Germania cade.

Cei de la Kaiserslautern au trans­mis dinamoviştilor că săptă­mîna viitoare vor vira 400.000 de euro în schimbul lui “China”, dar FC Vaslui şi FC Braşov, echipa unde a ajuns şi renegatul Cătălin Mun­tea­nu, şi-au exprimat şi ele dorinţa de a-l achiziţiona pe jucător.

Răzvan Lucescu insistă pentru închizător, însă Dinamo i-a comu­nicat fot­ba­listului: “Dacă pică afacerea cu nem­ţii, rămîi la noi. Nu vrem să întă­rim o altă echipă din Liga 1”.

Există o portiţă: “cîinii” l-ar da pe Mărgăritescu la Vaslui dacă mol­dovenii ar accepta un schimb cu Ştefan Mardare, plus procente din­tr-un eventual transfer al fun­daşului. Însă Porumboiu speră să-l vîndă pe stoper în străinătate şi oferă doar bani pentru fotbalistul lui Dinamo.

2 e locul ocupat de Andrei Mărgăritescu în Top Gazeta la capitolul “mijlocaşi defensivi”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2008, 09:01

Dar cine te ia pe tine mai terminatule. Mergi in China, Japonia, India, acolo e de tine...Esti praf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează