FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA

Nu-l iartă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

Marian Iancu i-a transmis portarului Marius Popa, singurul polist prezent la Euro, că a devenit opţiunea a treia, adică rezerva rezervei de portar!

Popa a refuzat să-şi prelungească contractul cu Poli, care expiră în 2009, iar Marian Iancu l-a pus în această vară pe lista de transferuri.

“I-am făcut o ofertă şi-a refuzat. Noi ne-am acoperit, el nu mai intră în vederile noastre, e interesul lui să-şi găsească echipă şi să plece”, a spus Iancu. Goal­keep­e­rul adus la Timişoara în urmă cu 3 ani şi jumătate de la FC Naţional nu s-a transferat însă şi, odată cu reunirea lui Poli II, a fost convocat la pregătire. “Mă pregătesc de cîteva zile cu Poli II. Nu pot să zic nimic despre ce voi face. Dacă o fie să plec, plec, dacă nu probabil rămîn aici. Asta este, nu am ce să fac, mergem înainte. Şi Coman de la Rapid este cam în aceeaşi situaţie”, a spus Popa.

Varianta de a-l trimite să apere sezonul viitor în liga a II-a la CS Buftea, echipă sponsorizată tot de BKP, nu este agreată de conducere. În cazul în care nu îşi va găsi echipă pînă la debutul campionatului, Popa ar putea să reintre totuşi în lotul lui Uhrin, ca al treilea portar. “El ştie cel mai bine ce vrea să facă. La Buftea nu va merge, dacă va fi totuşi să nu-şi găsească echipă şi să rămînă, probabil va merge Zimmermann la Buftea şi el va rămîne al treilea portar”, a spus Iancu. “Mie nu mi-a zis nimeni nimic deocamdată. Mai am un an contract cu Poli. Unde mă trimit, acolo mă duc. Chiar nu e nici o problemă”, a comentat Marius Popa.

Pleacă?

Deşi se părea că Ionel Ganea va fi păstrat la Poli, se pare că şansele ca atacantul să rămînă scad de pe o zi pe alta. “Este posibil să mai re­nun­ţăm la ceva jucători, probabil 25-26 vor rămîne. Nu s-a stabilit încă la ci­ne. E adevărat că Ganea şi Bădoi sînt la o anumită vîrstă, sînt spre fi­nal de carieră. Dusan va stabili însă în ce măsură pot ei să ajute echipa. El trebuie să se clarifice de puterea lor şi în funcţie de ce spune el, noi pu­nem in aplicare. Din moment ce i-a luat în Austria probabil a con­si­derat că pot ajuta echipa”, a spus Iancu.

Shroj discută azi

Pus pe lista de transferuri în această vară, John Srhoj va avea astăzi o discuţie cu conducerea lui Poli în privinţa viitorului său. “O să vedem ce variante sînt şi ce putem face. E clar că el nu mai intră în vederile noastre. Probabil va dori o înţelegere cu clubul”, a spus Iancu.

Zambon sesizează FIFA

Deşi Marian Iancu a anunţat printr-un comunicat oficial că denumirea echipei s-a schimbat din Poli Ştiinţa 1921 Timişoara, în FC Timişoara, Claudio Zambon nu este mulţumit. “În afară de comunicatul dat, practic nu s-a schimbat nimic. Echipa apare în acte tot cu acelaşi nume, culorile sînt aproape la fel, banii nu i-au plătit. În Comitetul Executiv nu s-a discutat nimic pe tema asta. Dar de acum nu ne mai interesează ce face FRF sau ce declară Iancu, mergem pe forurile internaţionale. Acum FIFA va pune în aplicare şi va fi pedepsită şi Federaţia Română”, a spus Zambon.

Mansi nu vrea la Buftea

Deşi s-a pregătit zilele trecute alături de jucătorii care vor evolua sezonul viitor pentru CS Buftea, Mansour (foto) nu vrea să audă de varianta de a juca în Liga a II-a. “Să merg în cantonament cu ei nu ar fi o problemă, poate mă voi duce să mă pregătesc, dar problema este unde o să joc. Eu vreau să joc în Liga I , nu în Liga a II”, a spus Mansour, care speră să se concretizeze vreuna din variantele pe care le are: “Am ceva oferte, sper şi îl rog pe Allah să se rezolve, că în ultimul timp la Poli numai ghinion am”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  07 Iulie 2008, 11:22

mansour acum nu-ti mai convine, ce sa-ti fac dak anu trecut nu ai vrut sa semnezi cu dinamo, acum dute si joak in liga II

 •  07 Iulie 2008, 11:05

Asa va trebuie, a ajuns RAFO din Giulesti sa va conduca!

 •  07 Iulie 2008, 10:07

Timisoara si banatenii de ras de rusine fac tara asta, ne e rusine cu voi la toti din toata tara!! nu va mai credeti asa de buni ca sunteti pe nicaeri si cu caracteru si cu inteligenta!!Iancule un sfat, lasa pe poli si hai investeste la Sibiu!!! fugi din banat cat mai repede!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează