FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu-l iartă pe Penedo! Atac fără menajamente la portarul lui Dinamo: "Proștii vin din prima zi, alții stau la plajă. Brănescu să fie titular!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 12:55

Portarul Jaime Penedo, 36 de ani, a venit azi în România și va pleca la ora 15:00 în Cipru, acolo unde Dinamo este deja în cantonament. (Detalii aici)

Viorel Ferfelea, fost atacant la Sportul, a avut o reacție vehementă la adresa panamezului, care nu s-a prezentat la reunirea de pe 8 ianuarie, motivând că are toxiinfecție alimentară și că a fost nevoie să mai stea în Panama.

"Nici dacă era operat de apendicită nu întârzia atât.  E o scuză puerilă, să fim serioși. Nu-i normal să faci una ca asta. Dacă noi, români, face asta în străinătate și ne prezentăm la club după două săptămâni, ne așteaptă cu bagajul la ușă. Prea îi ținem în brațe pe străini.

Dacă eram antrenor, nu-l mai băgam pe Penedo. Nu e corect față de ceilalți. Ei vin ca proștii din prima zi, se antrenează, aleargă și fac plonjoane pe gheață, pe zăpadă, pe ploaie sau în noroi și vine unul, după ce a stat două săptămâni la plajă, și îl băgă titular. Acesta e adevărul.

Brănescu să fie titular pentru că el s-a antrenat de la început. Penedo să facă pregătire suplimentară. Dacă își dorea foarte mult să apere la Campionatul Mondial, nu întârzia. Dacă avea o problemă gravă, cu familia, mai zicea. Putea să-și găsească o scuză mai credibilă", a spus Ferfelea la TV Digi Sport.

Cine ar trebui să fie titularul porții lui Dinamo?

Brănescu
Tot Penedo, chiar dacă a întârziat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
balauru48
balauru48  •  19 Ianuarie 2018, 21:44
Postat de caminero pe 19 Ianuarie 2018, 21:31

Cum nu-l știi pe Ferfelea, frate cu Curelea, amîndoi fiind nepoții lui Oae ?!?

Oae asta e fecesebist? Ca are nume de gigist.

caminero
caminero  •  19 Ianuarie 2018, 21:31
Postat de davidblack pe 19 Ianuarie 2018, 14:39

'' Viorel Ferfelea, fost atacant la Sportul, a avut o reacție vehementă la adresa panamezului '' articol de pe facebook sau can can ??? ............. o sa ajungeti sa faceti articole si cu ce scrie iosif si randoom :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cum nu-l știi pe Ferfelea, frate cu Curelea, amîndoi fiind nepoții lui Oae ?!?

mosvasile
mosvasile  •  19 Ianuarie 2018, 17:03

Care-i problema lu Ferfeloaga ala?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close