FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Penedo a revenit în România! Primele declarații făcute de portar: "Abia aștept să încep munca". Ce a spus despre bani

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 10:29

Panamezul Jaime Penedo a revenit astăzi în România, urmând ca în cursul acestei zile să ajungă în Limassol, Cipru, acolo unde Dinamo este în cantonament. Acesta va pleca la ora 15:00 din București.

La revenirea în București, Penedo a vorbit despre planurile sale și anunță că va trage tare pentru a-l impresiona pe Miriuță. "Abia aștept să încep munca. Voi munci din greu ca să recuperez timpul pierdut. Trebuie să ajungem în play-off, chiar dacă e mult de muncă", a spus Penedo pentru GSP.RO.

Deși s-a vorbit inițial că ar fi cerut jumătate din cei 200.000 de euro pe care Dinamo urmează să-i încaseze pentru prezența lui la Mondial, Penedo spune că nu are vreo pretenție. "Sunt banii clubului și nu am de gând să-i cer", a spus fotbalistul pe aeroport, conform TV Digi 24. 

Portarul de 36 de ani, care mai are contract cu Dinamo până în vară, nu a fost prezent la reunirea de pe 8 ianuarie, acuzând probleme medicale. Cel mai probabil, antrenorul Vasile Miriuță îl va amenda pe panamez pentru întârziere. Conform regulamentului de ordine interioară, fiecare zi de întârziere nemotivată este amendată cu 500 de euro.

40 de meciuri
a jucat Penedo pentru Dinamo în toate competițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2018, 17:23

portarul spune ceva dar sursele gazetei stiu mai bine si ce spune, si ce gandeste !

mosvasile
mosvasile  •  19 Ianuarie 2018, 17:11

Intrebarea e cine de la Dinamo,mananca ce nu trebuie ,ca portarul ar fi cerut nu stiu ce?O fi tot Scornel Dinu?Ca el e responsabilul cu intrigile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează