FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

"Nu-l schimb pe Barbu!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Deciziile contradictorii ale tehnicianului i-au înfuriat pe unii jucători. "E mult amatorism la echipă, iar Barbu, care nu ştie să se facă înţeles, pierde respectul vestiarului. Antrenorul putea să ne ajute mai mult să batem la Cluj", a spus unul dintre fotbalişti imediat după meciul cu "U" (scor 2-2). Din 9 partide cu Marin Barbu pe bancă, UTA a cîştigat doar două: 1-0 cu Rapid şi 1-0, în deplasare, la Mioveni. "Nu-l schimb eu pe antrenor cînd vor ei. Să stea liniştiţi. Ca şi noi, Marin Barbu e înhămat la o treabă dificilă, sper s-o ducem la capăt", a replicat preşedintele Nicolae Bara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2008, 11:10

Un HuB special ptr jucatorii de FiFa 07 si 08 >>> fifa-camp08.no-ip.biz:411 <<< Aici vetzi gasi super juktori de FiFa ! Ms :)

 •  04 Martie 2008, 03:01

marin barbu a stabilit tactica deosebita inaintea meciului, vinerea dupamasa, in casinoul metropolis din iulius mall, cluj; acolo, explica discipolilor sai tactica pe negru, in felul urmator: "da-i alex(baltoi), pune pe negru, alex, da-i!!!", asta in timp ce daniel(oprita) privea cu admiratie metodele maestrului; din discutiile cu o parte din jucatori, am auzit de asemenea ca tactica pentru meci suna in felul urmator: baieti, dam mingile pe dorel(zaharia), si el deviaza la alex(baltoi)!!! ii rupemmmm!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează