FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu s-au trezit pentru meci! » De ce nu au jucat Nicoliţă şi Stanca cu FC Comercial

De cînd a ratat un transfer
De cînd a ratat un transfer "afară", Bănel a foarte apatic

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:15

Nicoliţă şi Stanca au dormit prea mult şi au coborît în faţa hotelului chiar înainte să plece autocarul. Levy nu le-a permis să urce în maşină, i-a trimis înapoi în cameră.

Accidentările nu mai reprezintă singurul motiv pentru care steliştii ratează meciurile amicale. Somnul e ultima explicaţie! Bănel Nicoliţă şi Răzvan Stanca nu s-au trezit la timp şi din cauza asta n-au mai făcut parte din lotul pentru jocul cu brazilienii de la Comercial! Ronny Levy anunţase programul după antrenamentul de dimineaţă: "Toată lumea să fie în autocar la ora 16:30!". Meciul era stabilit la 18:30, ora Austriei.

Toţi jucătorii ajunseseră la maşină cînd o persoană din staff a mers să vadă ce e cu Nicoliţă şi cu Stanca. I-a trezit atunci din somn: "Aoleu! N-am auzit alarma telefoanelor!". Au coborît imediat în faţa hotelului, unde încă se mai afla autocarul. Levy a apărut în faţa lor: "Ce s-a întîmplat? Aaa, dormeaţi? Rămîneţi la hotel, atunci, poate vă mai e somn!". Şi maşina a plecat spre teren fără ei doi. Levy şi MM vor hotărî în zilele următoare dacă Bănel şi Stanca vor plăti şi amenzi pentru somnolenţă.

Frustrat
Nicoliţă a provocat abaterea de la programul echipei tocmai acum, cînd a ratat şansa să plece în străinătate, fiindcă nimeni n-a vrut să plătească 700.000 de euro pe el. Gazeta a relatat în ediţia de ieri schimbarea apărută în comportamentul mijlocaşului, care nu mai e la fel de implicat, şi-a pierdut concentrarea, totul din cauza dezamăgirii de a fi irosit o nouă ocazie să joace în străinătate.

Mîndri că au întîlnit Steaua
Brazilienii de la Comercial, o formaţie din liga a doua a campionatului Paulista, au fost entuziasmaţi de amicalul cu Steaua. "Echipa noastră are ocazia să joace împotriva campioanei Europei din 1986!", au anunţat pe site-ul lor oficial. Iniţial, roş-albaştrii ar fi trebuit s-o întîlnească pe Istanbulspor, dar partida contra turcilor s-a anulat, şi Comercial a fost varianta de rezervă.

"Foarte bine a făcut Levy! Bravo lui că i-a pedepsit, a procedat corect! Nu trebuie să treacă peste abaterile de la disciplină!" (Gigi Becali, antrenor Steaua)

140.000 de euro pe sezon cîştigă Nicoliţă. Stanca ia 100.000 de euro pe stagiune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
flafy
flafy  •  05 Iulie 2011, 13:22

sincer singurul jucator de valoare de la steaua e......cred ca Rusescu..

riccardo1966
riccardo1966  •  05 Iulie 2011, 13:12

Pe Banel ,mai bine l-ar SECHESTRA cineva... vreo 10 (zece) ani !!!

pkuivlis89
pkuivlis89  •  05 Iulie 2011, 09:08

""Foarte bine a făcut Levy! Bravo lui că i-a pedepsit, a procedat corect! Nu trebuie să treacă peste abaterile de la disciplină!" (Gigi Becali, antrenor Steaua)" hai ca a fost tare asta=)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează