FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu scapă de el! » Zoltan Kovacs nu vrea să îşi rezilieze contractul cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2015 00:00 / Actualizat joi, 02 aprilie 2015 00:34

Zoltan Kovacs, 30 de ani, nu vrea să-şi rezilieze contractul cu Dinamo, clubul fiind obligat să-l plătească în continuare pînă la vară. Portarul maghiar n-a jucat deloc în alb-roşu în meciurile oficiale, însă primeşte salariu de aproape 3.000 de euro pe lună.

Dinamo l-a adus la finalul campaniei de mercato din vara trecută pe portarul Zoltan Kovacs, nu s-a folosit de el în nici o partidă oficială, dar nu reuşeşte să se despartă oficial de jucătorul maghiar.

Goal-keeperul de 30 de ani este în continuare în Bucureşti, s-a refăcut după diverse probleme medicale şi cere să ajungă la antrenamentele primei echipe. Fotbalistul plătit cu aproape 3.000 de euro pe lună încă mai este al "cîinilor", deşi foarte puţini dinamovişti mai cunosc acest amănunt.

Roş-albii au încercat să scape de el în iarnă, însă ungurul n-a dorit acest lucru şi n-a putut fi obligat să semneze rezilierea contractului. Mai ales că avea probleme medicale, ceea ce a îngreunat situaţia clubului.

Kovacs a strîns doar 9 meciuri în care a stat pe banca de rezerve a formaţiei, în toamnă, fără să bifeze vreun minut oficial. A evoluat, sporadic, în diverse amicale, atît.

100.000 de euro este cota lui Zoli Kovacs, conform transfermarkt.de

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează