FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu se poate abține! MM Stoica a râs iar de Dinamo: "Calificarea în play-off depinde de ce face Leipzig"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 14:18

Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB, nu ratează nicio ocazie de o ironiza pe marea rivală Dinamo.

La conferința de presă, Mihai Stoica a vorbit despre șansele ca Dinamo să prindă play-off-ul Ligii 1 și a făcut o glumă pe seama "câinilor".

"Va fi o luptă aprigă pentru pătrunderea în play-off, iar noi le ţinem pumnii tuturor echipelor care se luptă. Glumesc. Nu ştiu dacă va fi şi Dinamo în play-off. Depinde şi ce face Leipzig în Germania, sunt mai multe chestii care se leagă. Le ţinem pumnii ca să le dea aripi sponsorul", a spus Mihai Stoica la conferința de presă.

despre ce vorbește mihai stoica

MM Stoica a făcut referire la un episod petrecut înainte de meciul Aerostar Bacău - Dinamo 0-1, din 16-imile Cupei României, disputat joi. Mai mulți jucători de la Dinamo au fost acuzați că miercuri noapte au băut și au făcut scandal în hotelul echipei, fiind nevoie de intervenția poliției, iar aceștia s-au apărat spunând că s-au uitat la meciul Leipzig-Bayern.

"Jucătorii s-au uitat într-o cameră la Leipzig-Bayern Munchen şi unii au fost cu Leipzig, alţii cu Bayern.S-au bucurat mai tare la goluri şi un vecin le-a spus să nu mai facă asa gălăgie. Nu a consumat nimeni băuturi alcoolice", a spus după meci Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, la TV Digi Sport.

După 15 etape, FCSB este pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 7, cu 21 de puncte.

Citește și: MM Stoica râde iar de Dinamo: "Doar așa mai poate reveni în elita fotbalului românesc"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
354469688318088
Dinu Ion  •  28 Octombrie 2017, 22:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  28 Octombrie 2017, 19:54

Cantonamentul de la Rahova nu prea ia priit managerului sportiv de la fcsb

its1134
its1134  •  28 Octombrie 2017, 19:51

N-am o simpatie pentru MM, de departe.. dar nu pot să nu observ cum îi joacă pe toți. =) Cum bagă ăsta o aroganță, cum *** *** dinamoviștii în comentari. Măi copii.. ăsta își bate joc de voi. Pușcăriaș, da.. *** lui Gigi, da.. dar dacă reușește DE FIECARE DATĂ să vă facă să strângeți ***.. asta ce spune despre voi? Savuros..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează