FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Nu se vinde, dar dispare! » Marius Șumudică nu poate conta pe un jucător pe care a refuzat să îl cedeze la Steaua

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Astra a refuzat oferta Stelei pentru De Amorim, însă nici Șumudică nu-l are, pentru că jucătorul n-a revenit din vacanță și nu e de găsit.

La Giurgiu pîndește "sindromul Tembo"! William De Amorim e cel mai recent jucător pe care oficialii Astrei nu reușesc să-l găsească. Mijlocașul ofensiv pe care Steaua spera să-l ia în vara asta nu a apărut la reunirea echipei lui Șumudică, nici nu a motivat absența. Colegii săi nu știu nici ei de ce n-a ajuns brazilianul.

De Amorim, 23 de ani, a avut cel mai bun sezon de cînd a ajuns în România. Titular de bază la Astra, a marcat 5 goluri în campionat și a jucat excelent în partida cu ASA, o victorie a alb-negrilor care a facilitat cîștigarea titlului de către Steaua.

Recordul de absență de la Giurgiu îl deține Tembo: a plecat în Zambia și a mai revenit după un an! Campioana l-a curtat și pe zambian înainte ca el să-și ia vacanță cu de la sine putere. La fel ca în cazul lui De Amorim, patronul Niculae a refuzat să-și cedeze jucătorul în Ghencea.

4 jucătoride la Astra a ofertat Steaua: Silviu Lung, De Amorim, Budescu și Alibec. Clubul din Giurgiu a respins propunerea și a blocat orice negociere

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
travka
travka  •  16 Iunie 2015, 13:26

nici nu ii plateste, nici nu ii vinde, *** din puscaria giurgiu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close