FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 0-1

Nu toţi rapidiştii sînt fericiţi după victoria cu Gaz Metan » Gest ciudat făcut de Daniel Pancu la schimbare » Reacţia fotbalistului

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 22:48

Rapidul a jucat foarte bine în partida de pe terenul lui Gaz Metan şi a cîştigat la limită, 1-0, însă nu toţi giuleştenii au fost fericiţi.
Daniel Pancu a fost înlocuit cu Cerlincă, în minutul 71, dar atacantul vişiniilor a recurs la un gest mai puţin întîlnit. Idolul tribunelor din Giuleşti a ales să plece direct la vestiare, fără a-şi mai saluta colegii.

Gestul fotbalistului vine după pierderea banderolei în favoarea lui Cristi Săpunaru, cel care a fost căpitan şi în victoria de azi cu Gaz Metan Mediaş.

"Am fost supărat şi se mai întîmplă. Nu schimbarea m-a supărat, ci faptul că m-am accidentat. Nici un jucător nu e fericit cînd e schimbat", a spus Pancu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
bebe_scu
bebe_scu  •  10 Martie 2015, 08:25

Da , din pacate in afara de meciul cu Viitorul cand am jucat in 9 oamenui, constat cu parere de rau ca si in meciul cu Steaua si cel cu Medias am jucat tot in 9. Pancu si acest Benson au fost dor la numar pe teren. Pancu daca ar fi Rapidist cu adevarat ar ajuta mai mult echipa daca s-ar retrage.

andy_2008
andy_2008  •  10 Martie 2015, 01:50

O sa rupa inima targului Rapidul asta,pana la primul dezastru financiar.

razzorvan
razzorvan  •  10 Martie 2015, 01:36

Sunt un rapidist dedicat ! Dar nu mai exagerati ! Daca Rapidu' nu-si va imbunatati jocul de constructie pana la meciul cu Petrolul va spun ca vom avea mari probleme !!!La Medias nu a fost decat sacrificiu; insa in Giulesti cu cei de la Ploiesti trebuie sa jucam FOTBAL ! Daca nu vom imbunatati jocul sa ne multumim cu maxim un puct ! Totusi: HAI RAPIDU"!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează