FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu vrea contract pe şase luni! » Transferul lui Dănănae la Steaua e în pericol

Dănănae vrea un contract pe trei ani, în timp ce Steaua îi oferă doar şase luni!
Dănănae vrea un contract pe trei ani, în timp ce Steaua îi oferă doar şase luni!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 19:15

Transferul lui Dănănae la Steaua e în pericol, deoarece fostul oltean vrea o înţelegere pe trei ani.

"L-am luat pe Dănănae, a semnat pe şase luni cu Steaua, să vedem cum se comportă pînă la vară!" a fost anunţul lui Gigi Becali, care dădea ca sigură achiziţia fostului craiovean.

Totuşi, cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, fotbalistul de 26 ani refuzînd să parafeze o înţelegere pe doar jumătate de an cu roş-albaştrii. Dănănae şi-a motivat decizia astfel: "Eu încă am contract pe trei ani cu cei de la Tom Tomsk!". Fotbalistul ar vrea să rupă contractul cu ruşii, dar numai în cazul în care Steaua ar fi de acord să-i ofere un angajament pe aceeaşi perioadă.

"Fac orice test pentru genunchi!"
Dănănae a ţinut să nege zvonurile conform cărora ar avea probleme la genunchiul la care a suferit o ruptură de ligamente în urmă cu doi ani. "Nu e nimic adevărat cum că aş avea ceva la genunchi. Sînt dispus să fac orice test, la orice doctor, în regim de efort ca să se vadă că sînt perfect sănătos!", a spus fotbalistul, care a încheiat: "Mă bucur că un club ca Steaua e interesat de mine, aş vrea să joc acolo!".

"Dacă nu vine Dănănane, nu e nici o problemă. Îl avem pe Lupu şi chiar şi Geraldo şi Martinovici pot evolua pe postul de fundaş dreapta" (Gigi Becali, patron Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
alupigus....
alupigus....  •  23 Decembrie 2011, 19:31
Postat de sica2ro200 pe 23 Decembrie 2011, 06:20

pai daca nu vrea adio prima de instalare!!!!...vera sa o frece pe bani multi si timp indelungat...ii sare genunchiul si dupa sta relax ca emeghara.....spirit oltenesc.....LASA-ne bah....la noi nu e colonie de glume ...stai la tine prazare....si cheama-i si pe figurantii aia doi

tu il dai exemplu pe emeghara si zici spirit oltenesc......hai ca esti bou

neko00
neko00  •  23 Decembrie 2011, 12:34

Gabi Matei e un jucator foarte bun, insa are ghinion.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  23 Decembrie 2011, 09:20
Postat de l0gan_1 pe 23 Decembrie 2011, 08:21

pe tantaie l au luat pe chipciu la fel:))))mai ramane weslei si machado:))))uitati va cine retrogradeaza anu asta sa vedeti ce jucatori luati:))))))))))))

Saracul după i-am scos blana de pe el în derbiul din groapa, a înghețat și nu mai judeca .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează