FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

"Nu vreau să mai privesc în trecut!"

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2008 00:00

Colţescu respinge orice acuzaţie de luare de mită şi dezvăluie că a avut cu Lupescu o discuţie bărbătească

- Domnule Colţescu, e o presiune în plus că o s-o arbitraţi exact pe Steaua?
- Dacă am greşit în trecut, nu neapărat pentru Steaua, am greşit şi nu trebuie să mă mai uit în trecut. Ce a fost a fost, acum sîntem în prezent şi îmi doresc ca prestaţia mea să fie la un nivel ridicat. De fapt, am avut şi o discuţie cu Ionuţ Lupescu în acest sens.

- Ce v-a zis?
- M-a întrebat dacă mi-am revenit, dacă sînt OK, dacă pot să arbitrez din nou. I-am spus că da, că m-am liniştit şi că sper că s-au terminat şi ghinioanele.

- E adevărat că aveţi mari probleme cu banii şi că achitaţi cu greutate ratele maşinii Mercedes, pe care v-aţi achiziţionat-o în urmă cu 2-3 ani?

- Vreau să spun doar că în această iarnă m-au ajutat părinţii mei foarte mult. Atît.

- Prestaţiile dumneavoastră mai puţin reuşite de anul trecut au fost cauzate şi de faptul că v-aţi despărţit de soţie la puţin timp după nuntă?
- Poate, într-o mică măsură, dar acum sînt bine. Nici nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect, am iubită, imaginaţi-vă cum se simte şi ea cînd se tot marşează pe acest lucru. Trecutul e trecut, trăim în prezent.

- Tot de trecut vă întreb. Circulă o poveste, că din banii pe care Gigi Becali i-a oferit lui Dinamo pentru meciul cu CFR din finalul sezonului trecut, în jur de 100.000 de euro ar fi fost destinaţi şi arbitrului, care aţi fost chiar dumneavoastră.
- Sînt chestiuni grave ce îmi spuneţi, nici n-am cum să le comentez. Repet, sînt chestiuni mult prea grave.

Colţescu la ultimele 5 meciuri ale Stelei
Iulie 2007 Steaua - Ceahlăul 2-1 A acordat eronat un penalty pentru Steaua la scorul de 0-1, n-a dat un 11 metri pentru gazde, la scorul de 2-1
Iunie 2007 Jiul - Steaua 0-2 -
Aprilie 2007 Gloria - Steaua 2-0 -
Martie 2007 FC Vaslui - Steaua 1-0 -
Decembrie 2006 Steaua - Poli Timişoara Nu i-a eliminat pe Goian şi pe Petre Marin

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
 •  08 Martie 2008, 19:00

ACUM TE-AI INTRECUT SINGUR IDIOTULE!!!!!!!!!!!

 •  08 Martie 2008, 17:42

Supara adevarul? pai atunci repetam: "Bai bu/lan/gi/i/lor, dar de ce l-ati delegat tocmai pe stelistul asta im/pu/tzit la meciul cu Pandurii??? 'Tu'va m/u/m/a/'n k/u/r de hotzi si nevestele la totzi... din j/e/g si minciuna v-ati nascut in j/e/g si minciuna traiti banditzilor. Si cind ii vad pe pseudostelistii "suporterii" p/u/l/i/i ca tot cauta scuze si comenteaza ca nicte re/tar/dati... imi vine sa ma k/a/k. Desfiintzarea ba/ga/mi/as P.L. in fa/mi/l//i/i/le voastre de banditzi

 •  08 Martie 2008, 13:38

TheEXECUTIONER esti prea prost ..te dai mare destept..da vb ca un tigan prost.mai bine taci!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează