FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Numărul 9 » Dinamo poate bifa azi o achiziție: jucătorul e așteptat să semneze

Peteleu ar putea fi apt de joc în două săptămâni
Peteleu ar putea fi apt de joc în două săptămâni

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Andrei Peteleu ar putea deveni de astăzi ”câine roșu” cu acte în regulă. El va completa lista celor 8 achiziții din 2016.

Dinamo așteaptă să perfecteze astăzi ultimul transfer al primăverii. Perioada de mercato s-a încheiat de mai bine de o lună, însă "câinii" mai pot aduce fotbaliști liberi de contract, dacă ei și-au depus actele la comisii înainte de finele lunii februarie.

Andrei Peteleu, 23 de ani, aștepta aseară "verde" din partea Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor, pentru ca de astăzi să se poată antrena sub comanda lui Rednic.

Fundașul dreapta s-a despărțit de Petrolul, Dinamo spera să-l ia încă din decembrie 2015, însă au fost tergiversări cu documentele. Plus că Peteleu a încercat și un transfer în străinătate, la Celtic Glasgow.

"Ne-am întâlnit cu jucătorul, am vorbit, să vedem cum se va rezolva situația, când va fi liber. Nu avem ce detalii discuta acum", a comentat Rednic. "Puriul" îl cunoaște și-l place din sezonul trecut, când l-a avut elev la Ploiești. Peteleu ar intra în concurență cu Hanca și cu Corbu.

"Nu punem bețe-n roate"

Răzvan Burleanu a comentat la DigiSport posibilitatea ca roș-albii să joace în cupele europene din ediția 2016/2017: "Dinamo poate ajunge să joace în Europa. Sau poate nu! Sunt șanse să primească licența, cum sunt șanse să n-o primească. Am cerut o expertiză din străinătate, de la o casă de audit și de la avocați, iar după aceea vom oferi un punct de vedere oficial. FRF nu va ajuta Dinamo, dar nici nu va pune bețe în roate".

8 fotbaliști a transferat Dinamo în 2016: Râmniceanu, Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Batin și Bicfalvi. Lazăr și Muțiu au revenit după împrumuturi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
manty_one
manty_one  •  24 Martie 2016, 23:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192190498051
Adi Mitrea  •  24 Martie 2016, 16:27
Postat de foresta1 pe 24 Martie 2016, 09:16

Propun ca echipele adverse sa stea pe tusa sa va lase sa jucati. Poate, poate si cu un 11m dat de arbitrii reusiti sa castigati si voi un meci. Pe urma la anu mai dati o gaura de vreo 10 mil si intrati iar in insolventa si o luati de la capat.

Taticu cred ca ai gresit adresa. Dupa meciul mustind a corectitudine de la viitorul , voi ar trebui sa va ascundeti ca strutul.esti cu spritul in nas de la 4 dupaamiaza, ce naiba?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2016, 15:28

Nu am inteles de ce FRF prin vocea lui Burleanu a spus :...” FRF nu va ajuta Dinamo, dar nici nu va pune bete in roate...” !!! ???? Pai de ce mai zbanghiule, sa nu ajuti un club romanesc mai ales daca are dreptate ??!!! In loc sa ai o atitudine transanta si spui despre manevra ANAF in care cineva a avut interes sa prelungeasca decizia iesirii din insolventa chiar daca nejustificat , tu dovedesti ca esti un laș, sau poate nu esti strain de ce s-a intamplat, cine stie ......????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează