FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Numele lui Nicolae Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo: „Va fi o noutate pentru fotbalul românesc” » Cât a donat jucătorul

Numele lui Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo
Numele lui Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 17:59

Robert Thomas, unul dintre liderii programului „Doar Dinamo București”, a confirmat că pe tricoul de joc din sezonul viitor vor apărea numele membrilor cotizanți. 

Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga și fost fotbalist la rivala FCSB, a devenit astăzi membru în programul DDB. Numele internaționalului român nu va fi omis de pe echipamentul de joc al „câinilor”.

Tricouri inedite la Dinamo

„Oamenii din fotbal sunt conectați la tot ce apare pe pagina de Facebook a Peluzei. Acolo e prezentat programul în fiecare zi. Nicolae Stanciu a devenit membru Elite, înseamnă că a donat 1.948 de euro. Asemenea lui sunt foarte mulți oameni care au intrat ca Elite. Ce e interesant că pe tricoul de joc de anul viitor va scrie numele Nicolae Stanciu, alături de alte 5.000 de nume, ale membrilor acestor proiect. Va fi un tricou pe care va scrie micuț numele. Va fi o chestie extraordinară, o noutate pentru fotbalul din România”, a declarat Robert Thomas la TV Digi Sport.

VIDEO / Nicolae Stanciu, membru în programul DDB

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Sanjeev Kumar, indianul care a încercat să cumpere clubul, rupe tăcerea după 4 ani: „Niciun investitor nu va plăti să-i repare greșelile! Dacă era deștept, Negoiță ar fi făcut bani”

VIDEO A învățat româna în carantină! Mesaj lui Riccardo Piscitelli pentru dinamoviști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
thedestroyer
thedestroyer  •  17 Mai 2020, 16:50
Postat de alex_1973 pe 20 Aprilie 2020, 12:06

Si daca ar juca ar fi o rusine?Mai bine curati in Liga a 4 a decat condusi in Liga 1 de oameni ca Negoita.Gigi.Borcea.Badea.Copos etc care nu si au vazut de interesul propriu.Ce folos ca o echipa sa joace in Liga 1 si sa se zbata in mediocritate.Suporterii adevarati or sa mearga dupa echipa cu mandrie in orice Liga ar juca.Cei de rezultat or sa ramana carcotasi.

curati? de bine de rau la Steaua in liga 1,toti vor sa o vada campioana si in europa. la clona csa toti din interior o vor in liga a 4-a si niciodata promovata. daca aia de la mapn vreau sa promoveze clona csa,era de mult in liga 1,ca si clona csu. deci ghinion. mai murdara decat clona aia urat mirostioare din liga a 4-a,nu exista nimic.

alex_1973
alex_1973  •  20 Aprilie 2020, 12:31
Postat de red47army pe 19 Aprilie 2020, 20:01

Probabil omu e dinamovist la origini, altfel nu-i vad sensul gestului, ce treabă are el cu dinamo. Daca avea o urma de stelism in el, decat sa dea 2000 de euro unei rivale mai bine dadea 2000 de euro pentru proiectul Stelei adevarate din liga a 4-a.

Daca nu vezi sensul de a face bine cuiva probabil nu ai nici un pic de umanism .de credinta si bun simt in tine.Asa ies la suprafata caracterele.in astfel de momente.

alex_1973
alex_1973  •  20 Aprilie 2020, 12:14
Postat de catalin.palcu pe 19 Aprilie 2020, 22:08

Bine ca are Stanciu card de membru VIP la Dinamo, in in schimb nu au ( din cate stiu eu cel putin) un Tiriac, un M Lucescu, chiar de-alde Badea si Borcea.

Oare ce au facut cei enumerati de tine pentru Dinamo decat sa critice ?Au trecut prin Dinamo pentru interesele propri.pentru a avea protectie si nimic mai mult.Ce fac in acest moment cand Dinamo au nevoie de ei?NIMIC.Chiar am vazut interviurile la cativa dintre ei care spun ca nu ii mai intereseaza Dinamo.Oare cum este sa te dai mare dinamovist si dintr o data sa nu te mai intereseze?Macar Stanciu a facut ceva in aceste momente grele.Si mai sigur nu cred ca il intereseaza beneficiile date.Acestea au fost date ca respect de catre cei care se implica pentru el.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează