FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nunwailler: "Trebuie să-i dăm un şut în fund lui N'Doye"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Fostă glorie a lui Dinamo, Ion Nunweiller critică tratamentul rpeferenţial care i se aplică senegalezului N'Doye.

"N'Doye a stricat atmosfera, iar şefii greşesc că-l iartă. El este un exemplu negativ, din cauza lui s-au creat găşti în vestiar. Acum, fotbaliştii joacă pentru bani, nu mai pun suflet cum făceam noi. Acţionarii trebuie să aducă jucători legaţi de club, nu din aceştia coborâţi din pom.

Era nevoie de aceeaşi unitate de măsură pentru toţi, iar sancţiunile trebuiau date capilor, adică senegalezului şi lui Bratu, că ei au pornit tot scandalul, dar ei au fost iertaţi, iar ceilalţi amendaţi. Bine, vom vedea dacă o să-i excludă din vară.

Problema e că N'Doye rămâne la echipă. E plin de el, întreabă în interviuri cine e Dinamo, cine e Bratu, dar el cine e?! Trebuie să-i dăm un şut în fund, să scăpăm de el, pentru că la anul o să facă la fel", a declarat Ion Nunweiller pentru Adevărul.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  17 Mai 2010, 16:55

bai glorie intrata in anonimat, ai fost u mare fotbalist , dar critic esti vai mama ta. daca si "negru" joaca pentru bani , da-ti u cu picioru dupa ceafa.....la cati bani are "omu negru" numai dupa bani nu ar veni in tara asta de cacao....cand "negru" nu joaca Dinamo e in pom, pacat....altii sunt cei care strica atmosfera acolo..daca pui toti jucatorii astia d fotbal din LIGA I sa iasa in club cu 2-3 zile inainte de meci , in ziua meciului nu stiu in ce parte sa ale

 •  10 Mai 2010, 13:05

Corect se scrie cu E (Nunweiller) si trebuie specificat sau prenumele sau III,IV sau VI ca au fost mai multi frati care au jucat in prima echipa a lui Dinamo.Puneti mana pe carte! Invatati,invatati,invatati! ( Asta a spus-o V.I.Lenin,spre cunostinta Dumneavoastra ).

 •  10 Mai 2010, 09:36

Bai inglishu, daca e dupa tine i-ai lasa sa se si drogheze ca doar isi fac treaba mult mai bine pe teren, nu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează