FOTBAL  »  Superliga  »  DESFIINŢARE

O altă campioană din fotbalul românesc s-ar putea desfiinţa: "Echipa poate dispărea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 22:36

După dispariţia Universităţii Craiova şi a Unirii Urziceni, acum a venit rîndul altei foste campioane din fotbalul românesc să fie aproape de desfiinţare.
Invitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fosta glorie a Oţelului, Viorel Tănase, s-a arătat îngrijorat de situaţia echipei locale şi a tras un semnal de alarmă.

"Normal că cineva trebuie să răspundă. Sînt instituţii abilitate care trebuie să facă lumină, pentru că s-au cheltuit nişte bani sau ce s-a făcut cu ei… Exact cum zicea şi Grahovac, dacă stăm să ne gîndim, din banii din Liga Campionilor, în afară de ce s-a cheltuit cu deplasările din Champions League sau bonusurile jucătorilor şi staff-ului, au rămas nişte bani, bani cu care se putea susţine clubul 3-4 sezoane lejer!

Plus ce mai venea de la televiziuni, aveai un buget asigurat pentru a fi în primele 6 echipe. Aţi văzut însă, cum a cumpărat echipa TNG-ul, cum s-a dus de rîpă totul. Nu ştiu dacă e un caz pentru DNA, nu pot să mă pronunţ, poate ei au actele necesare pentu ce au cheltuit, dar au dispărut cam repede mulţi bani. Dacă echipa retrogradează nu vor mai veni bani din drepturi TV, Liga II nu-ţi oferă banii ăştia, de fapt nu-ţi oferă nimic în divizia secundă. De asta ne facem griji, pentru că Oţelul s-ar putea să dispară!”, a spus Tănase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
otelul_64
otelul_64  •  01 Aprilie 2015, 12:08
Postat de adrian_daniel91 pe 29 Martie 2015, 12:13

Ai grave probleme tipule

are are :)))

adrian_daniel91
adrian_daniel91  •  29 Martie 2015, 12:13
Postat de eugen76_pan pe 29 Martie 2015, 09:55

STITI CE MA AMUZA PE MINE CEL MAI MULT?? :))) toate coaieleINSOLVENTE gen TIGANZI rapid,DINAMO si fcsb-eaua steaua comenteaza la fiecare subiect cu Stiinta.maaaaflocilor,strigatul vostru pitigait in neant nu ne mai deranjeaza..vom fio cea mai puternica echipa si cea mai frumoasa!avem milioane de suporteri..vom avea cel mai frumos stadion!pac pac!

Ai grave probleme tipule

eugen76_pan
eugen76_pan  •  29 Martie 2015, 10:05

un nou clip pentru iubirea noastra!SA AVETI UN ZBOR LIN SPRE CUPA UEFA! CS UNIVERSITATEA INSEAMNA VIATA NOASTRA! s://www.youtube.com/watch?v=iLT1TPx4XpA

Vezi toate comentariile (39)
Comentează