FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

O lasă TAS pe CFR să joace în Europa? » "Titlul nu a fost niciodată atât de aproape ca acum"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 16:51

Iuliu Mureșan a dezvăluit când se va judeca cererea de ieșire din insolvență a CFR-ului și a vorbit despre obiectivele fixate de noul investitor al clujenilor, Marian Băgăcean.

"Titlul nu a fost niciodată atât de aproape ca acum. Suntem la 4 puncte de locul 1, echipa merge, sperăm la acest lucru. S-ar putea să jucăm și în Liga Campionilor, dar important e să luăm locul 1.

Am depus cerere ieri să ieșim din insolvență, o să se judece vineri. Sper să ne dea hotărârea cât mai repede. Noul investitor nu ne-a cerut decât titlul anul acesta. S-ar putea să ajungem chiar până la TAS, dacă nu ne lasă să jucam în Liga Campionilor.

Vom aduce câțiva jucători sezonul viitor, mai ales dacă jucăm în cupele europene. Miriuță a spus ca vrea să fie Ferguson de Cluj, să stea mulți ani la echipă, bineînțeles cu rezultate la echipă", a spus oficialul clujenilor la TV Sport ro.

Noul investitor al lui CFR Cluj este Marian Băgăcean, acesta cumpărând deja 62% dintre acţiunile clubului ardelean contra sumei de 4,5 milioane de lei.(DETALII, AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Martie 2017, 20:52

va e ciuda ma ca joaca mai bine decat Steaua ? Si ca s-ar putea sa castige? Va roade invidia ,pana si Becali recunoaste ca CFR e cea mai periculoasa si ca joaca cel mai bine.

para.para
para.para  •  08 Martie 2017, 19:32

CFR-ul la cea mai mica gluma facuta, adica apropierea de fcsb, o sa fie drastic penalizati. De fapt penalizarea ii asteapta pe un birou de la FRF.

red_panzer
red_panzer  •  08 Martie 2017, 18:44

Muresaneee, daca iti da cineva 2 palme, te trezesti??? Si daca iei titlul si daca te lasa uefa sa joci...TU CREZI CA AJUNGI IN UCL????? Esti prostovan daca crezi asta.Pai si daca faci o selectionata a ligii 1 nu ajungi acolo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează