FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HEART OF MIDLOTHIAN 5-1 / CORESPONDENŢĂ DIN LEIGH (ANGLIA)

O mînă de străini » Savici ar putea semna azi cu Dinamo. Mai sînt aşteptaţi doi brazilieni, un paraguayan şi un sirian

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 23:56

Dinamo l-ar putea rezolva azi pe Savici, atacant ce-a fost şi la Braşov. Mai sînt aşteptaţi doi brazilieni, un paraguayan, un sirian, poate un irakian şi un portughez.

"Cîinii" nu s-au demoralizat după ce-au fost părăsiţi aproape de o echipă întreagă în mercato de vară. Astăzi, sînt tratativele decisive pentru achiziţionarea lui Duşan Savici, 27 de ani, atacant liber de contract, care mai are oferte şi din Croaţia. Roş-albii speră să-l convingă să vină în Ştefan cel Mare, mai ales că au existat tratative de mai bine de-o lună. Pe lista secretă a dinamoviştilor mai există un atacant paraguayan şi unul brazilian, dar şi un mijlocaş carioca.

În apărare, se pregăteşte să părăsească gruparea Dragoş Grigore, jucător pe care "cîinii" ar putea încasa 400.000 de euro. Două echipe sînt interesate de stoper, Anorthosis, unde mai joacă Alexa şi Galamaz, dar şi Apollon, unde este Dănănae. În schimb, se va alege între doi fundaşi stînga din Siria! Este vorba de Nadim Sabbagh, 28 de ani, de la Al Jaish, şi Evin Abdoulaie, 23 de ani, de la campioana Shorta. Roş-albii mai sînt în discuţii şi cu un fundaş central irakian, dar şi cu unul lusitan.

Inbox
- În minutul 45, Lazăr s-a lovit frontal cu Şerban, iar ultimul a fost lovit în coşul pieptului, căzînd pe iarbă. Dinamoviştii au rămas doar cu sperietura.
- Patru români au asistat la meci, pe lîngă 500 de scoţieni, iar un fan al "cîinilor" a cîntat, pătimaş, după fiecare gol, fiind aplaudat şi de adversari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
caminero
caminero  •  10 Iulie 2013, 19:44
Postat de widoqq pe 10 Iulie 2013, 15:25

Mai trebuie sa luati un somalez,un burkinofasonez(licenta proprie!) si un eschimos. Atunci sa vezi echipa de militieni!

O fi, dar uite că milițienii au bătut midloțienii de i-a ascultatără cu pulanu ... pardon, cu stetoscopu ... :D :D

qfactorreyrey
qfactorreyrey  •  10 Iulie 2013, 18:12
Postat de widoqq pe 10 Iulie 2013, 15:25

Mai trebuie sa luati un somalez,un burkinofasonez(licenta proprie!) si un eschimos. Atunci sa vezi echipa de militieni!

@widoqq, cred ca se numesc burkinabezi sau burkinavezi, am auzit la comentatorii de la Cupa Africii pe Natiuni

zidane92
zidane92  •  10 Iulie 2013, 15:55
Postat de widoqq pe 10 Iulie 2013, 15:25

Mai trebuie sa luati un somalez,un burkinofasonez(licenta proprie!) si un eschimos. Atunci sa vezi echipa de militieni!

noi avem echipa macar voi nu! asa ca liniste! schimba stema aia ca te faci de ras acum ca sustineti pe acs recas macar nu mai folositi stema lui poli timisoara acs recas-DINAMO 0-4 vine taifunul ba!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează