FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL AVRAM-ŢERBEA

O nouă amînare în procesul "Mită în elicopter"

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 13:16

Azi, la Curtea de Apel Bucureşti, a avut loc o nouă înfăţişare în procesul în care fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, şi fostul membru al CEx al FRF, Sorin Ţerbea, sînt acuzaţi de luare şi dare de mită în formă continuată. Mai multe detalii despre acest caz, aici

Aceştia au obţinut o nouă amînare, pentru ca avocatul apărării să studieze noi obiecţii aduse expertizei aeronautice cu privire la costul deplasărilor Bucureşti - Tg. Mureş.

Avocatul lui Ţerbea a considerat expertiza ca avînd un cost exagerat, 30.000 lei. În cazul în care vor pierde procesul, pîrîţii ar trebui să achite toate aceste costuri.

Următoarea înfăţişare va avea loc marţi, 9 octombrie, de la ora 14:00, cînd se preconizează că procurorii vor cere o pedeapsă pentru cei doi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează