FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

O nouă părere după gestul lui Grozavu: "Leo ar merita un premiu fair-play"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 18:31

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, a vorbit de gestul lui Leo Grozavu din meciul cu Astra, când l-a pălmuit pe Cătălin Golofca, lăudând totuși decizia acestuia de a-și da demisia din funcția de antrenor al botoșănenilor.

"Foarte frumos gestul lui Leo Grozavu, care a decis să-și dea demisia. Unul dintre premiile fair-play din acest sezon i l-aș da lui.

Sigur, gestul lui din meci a fost incalificabil și îl poate paște și o suspendare, dar toți avem niște limite", a declarat președintele oltenilor, conform Sport Total FM. 

În timpul meciului dintre FC Botoșani și Astra, Leo Grozavu i-a dat elevului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia. (AICI ai detalii despre incident)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2017, 08:11

CORECT AR FI CA TOATE ECHIPELE SASI ANGAJEZE CATE UN CAFTAGIU PATRONUL SO PE ALA ACUMA CA O FI JUCATORU ARBITRU ANTRENORUL RAMANE LA COMPETENTA PATRONULUI UITE ASA AJUNGEM SI LA FRF LPF SPECIALISTILOR TV SI DE CE NU ZIARISTILOR PUTEM TRECE SI LA SPECTATORII CARE ANJURA ETC

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  08 Martie 2017, 20:29

Dl popescu cred ca esti dus cu capul ,pt ce sa-i dea premiu ? poate pt cel mai batausi antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close