FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O nouă sumă de bani va intra în conturile celor de la Dinamo: „Oxigen pentru club” » Ce datorii vor fi plătite

DDB va vira o nouă sumă de bani în conturile clubului Dinamo, pentru a plăti datoriile fiscale și impozitele datorate statului.
DDB va vira o nouă sumă de bani în conturile clubului Dinamo, pentru a plăti datoriile fiscale și impozitele datorate statului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 12:36 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 12:37

Fanii-acționari ai lui Dinamo au anunțat că vor vira o nouă sumă de bani în conturile clubului, pentru a plăti datoriile fiscale și impozitele datorate statului.

Asociația Suporterilor „Doar Dinamo București” a emis un comunicat prin care a anunțat că va vira o sumă de 100.000 de euro în conturile clubului din Ștefan cel Mare, iar după această tranzacție sumă băgată în club de fanii echipei se va ridica la aproximativ 900.000 de euro.

DDB: „OXIGEN PENTRU DINAMO”

„Astăzi, Vineri 22 ianuarie 2021, Asociația Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiți pentru plata datoriilor fiscale și a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalități asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată.

Banii vor fi virați sub formă de împrumut, ca și până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acțiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €.

Măsura vine în urma ultimei sesiuni de vot, desfășurate pe platforma DDB, în care suporterii cotizanți în cadrul programului DDB au votat fără rezerve în favoarea evitării falimentului lui Dinamo. Suporterii își respectă astfel promisiunea făcută lor înșiși de a salva clubul cu orice preț!

DDB înseamnă RESPONSABILITE și FAPTE! Cu fiecare pas pe care suporterii îl fac, clubul lor se apropie de însănătoșire și normalitate.

Suntem conștienți că drumul este lung și anevoios, dar împreună o vom scoate la capăt!

Mulțumim tuturor pentru implicare,
Echipa DDB”

Suma impresionantă strânsă de suporterii lui Dinamo în 2020

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020!

20,06la sută din acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero.

VIDEO. Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Un nou internațional în Copou » Cine este jucătorul care va ajunge sub comanda lui Daniel Pancu

E gata! Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii! Oficial: cine e noul „decar” al „câinilor”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
creeperno999
creeperno999  •  22 Ianuarie 2021, 22:49

Bravo caini! Sa mai cumparam alte 10 bilete de fiecare drept rasplata pentru aceasta realizare a programului ddb

danut1971
danut1971  •  22 Ianuarie 2021, 18:55

dinamo nu moare spre disperarea gigeilor si a lui meme

oumuamua
oumuamua  •  22 Ianuarie 2021, 17:47

Doar

Vezi toate comentariile (19)
Comentează