FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Obiectivele lui Kapetanos: "Întîi Steaua, apoi Mondialul"

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Grecul Kapetanos vorbeşte despre şansele de a juca la turneul final din vară şi spune că obiectivul său primordial este cîştigarea titlului în România
Vezi ce aşteaptă Gigi Becali de la jucătorii săi  (video)

- Pantelis, cînd ai sosit în Ghencea, acum un an şi jumătate, credeai că o să ajungi la naţionala Greciei?
- Am venit aici după o perioadă foarte grea a carierei mele, provocată de o accidentare gravă, şi nu mă gîndeam să mai pot juca din nou la un nivel mare. Apoi am început să prind echipa, să dau goluri şi normal că speram şi la o convocare.

- Cine crezi că te-a ajutat cel mai mult să ajungi aici, cu şanse de a prinde lotul pentru Mondiale?
- Dorinel Munteanu a crezut în mine din prima zi. Mi-a spus că se aşteaptă la multe din partea mea şi mă bucur că nu l-am dezamăgit. Apoi, Stoichiţă mi-a dat libertatea de a juca şi sper să o fac foarte bine, pentru că acest om m-a ajutat foarte mult.

- Crezi că vei ajunge la Mondial?
- Deocamdată, turneul final din Africa de Sud e foarte departe pentru mine. Întîi trebuie să joc mult mai bine ca pînă acum, iar asta înseamnă să iau titlul cu Steaua. Iar în acest moment mă gîndesc doar la meciul cu Ceahlăul, trebuie să fim concentraţi sută la sută! Victoriile aduc victorii şi de aceea avem nevoie să debutăm cu dreptul.

"Stoichiţă este foarte apropiat de jucători, un lucru extrem de important pentru noi. Antrenorul ne dă multă încredere în forţele noastre, vrem să luăm titlul şi pentru el"
PANTELIS KAPETANOS

"Nu contează cîte goluri voi da eu în returul acestui campionat. Ceea ce contează este ca la finalul campionatului să terminăm pe primul loc"
PANTELIS KAPETANOS

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  20 Februarie 2010, 14:50

ptr cei ce au comentat pana acum...chiar ca santeti orbitzi...TEATRU...cu litere mari...care fotbalist din lumea asta nu-si doreste sa joace la un mondial?????? il doare in c-r de steaua si de stoichita si de romania...problema e ca niciodata n-o sa ajunga sa joace in africa de sud...e un fotbalist mediocru...slabut...doar voi il vedeti bun...daca era asa bun nu mai era la steaua acum...SA FIM SERIOSI...treziti-va oameni...romania nu mai are jucatori buni de fotbal...vezi jocul unirii...oribil

 •  19 Februarie 2010, 11:27

BV KAPE....esti unul dintre primii 3 preferati ai mei jucatori straini care au calcat prin ghencea....daca o tii tot asa ...o sa fii NO.1 pt mine si si sunt sigur si pt toti stelistii....nu ne dezamagi fii si mai bun...FORTZA STEAUA FORTZA KAPE&CO MEREU SUPERIORI!!!

 •  19 Februarie 2010, 10:20

O sa vedeti acum in acest retur un kapetanos cum nu a fost pana acum ...mai determinat, mai cu dorinta de gol , va marca din orice pozitie prinde pt ca numai asa va ajunge la mondial si sunt sigur de asta...cred ca va ajunge la 24-25 de goluri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează