FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Obinna vine azi » Mijlocașul nigerian e așteptat la negocieri de șefii lui Dinamo

Obinna ar putea deveni cel mai bine plătit dinamovist
Obinna ar putea deveni cel mai bine plătit dinamovist

Articol de , - Publicat joi, 02 februarie 2017 00:00

"Câinii" s-au înţeles de principiu cu mijlocaşul ofensiv nigerian. Acesta se va întoarce azi de la Roma pentru ultimele detalii.

Dinamo a micşorat oferta financiară pentru Victor Obinna, 29 de ani, din cauza problemelor medicale ale acestuia, dar şansele ca fostul jucător ofensiv al celor de la Inter Milano sau West Ham să semneze cu "câinii" sunt foarte mari.

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a comentat pentru Gazetă situaţia lui Obinna: "Nu e singurul jucător care a avut probleme la genunchi, acest lucru nu afectează în niciun fel activitatea fotbalistică. Alţii au avut operaţii grele şi au avut acelaşi randament sau chiar mai bun. Din ce ştiu eu, există şanse mari să realizăm acest transfer curând".

Obinna a plecat la Roma pentru nişte probleme personale, dar este aşteptat din nou astăzi la sediul clubului din Ştefan cel Mare pentru a semna. Cele două părţi  au ajuns la un acord verbal şi, dacă nu mai intervine nimic, mâine se poate oficializa mutarea.

Dacă aceasta se va concretiza, Obinna va deveni jucătorul lui Dinamo pentru următorul an şi jumătate, "câinii" dorind să se folosească de el şi în cupele europene.

200.000 €va fi clauza lui Obinna în caz că doreşte să plece de la Dinamo înainte de finalul contractului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Februarie 2017, 15:30
Postat de neuer1606 pe 02 Februarie 2017, 11:20

Este pe vine, asteaptă mistria aia din argint promisă de pianist.

Nu vine frate,a căzut totul,le trebuia primă de instalare,comision 10.000 la impresar,cine să dea banii ăștia pe genunchiul zdrobit al ăstuia?

neuer1606
neuer1606  •  02 Februarie 2017, 11:20

Este pe vine, asteaptă mistria aia din argint promisă de pianist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează