FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Obosiţi sau slabi? » Steaua a reuşit doar o remiză albă în amicalul cu Zestafoni

Pintilii s-a refăcut după problemele musculare suferite la gambă și a fost din nou titular
Pintilii s-a refăcut după problemele musculare suferite la gambă și a fost din nou titular

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 22:10

Steliştii bifează al doilea amical la rînd fără victorie. N-au dat gol şi n-au avut nici o fază bună împotriva campioanei Georgiei.

Steaua nu arată mai bine decît în campionatul trecut. Poate un pic mai rău. Echipa lui Reghecampf a pierdut cu Red Bull, 2-3 după un meci în care a fost dominată clar, şi s-a chinuit ieri cu Zestafoni. Cu georgienii s-a terminat 0-0, iar meciul a arătat rău, în general, fiindcă nici adversarii roş-albaştrilor n-au fost mai grozavi.

Cel mai rău semn din prestaţia Stelei de acum: echipa nu reuşeşte să paseze. Rar se strîng patru pase la rînd ale "militarilor". Nikolici, în prima repriză, a produs două ocazii, însă ambele pe greşeli ale apărătorilor gruzini, nici una n-a venit în urma vreunui atac stelist. Rocha, vîrful din partea a doua, a suferit şi el, tot fiindcă n-a beneficiat de ajutorul colegilor din spate.

Stanca, în vreo două situaţii, şi Martinovici, cu o prestaţie excelentă, au evitat un gol al lui Zestafoni, pe care Steaua lui Levy o bătea acum fix un an cu 1-0, tot în Austria. Tatu a dat gol atunci. Reghecampf a început aseară fără cîţiva fotbalişti importanţi, dar în distribuţie tot s-au găsit nume care vor lupta şi în campionat. Jucătorii pot fi obosiţi, după trei săptămîni de antrenamente tari. Sau pot fi departe de nivelul pe care îl aşteaptă antrenorul, patronul şi suporterii. Răspunsul va fi dat în Liga 1, peste 15 zile.

Steaua - Zestafoni (Georgia, I)    0-0

Steaua: Stanca - Georgievski, Martinovici, Gardoş, Pîrvulescu - Pintilii, T. Bălan - Năstăsie, Fl. Costea, M. Costea - Nikolici
Steaua (repriza a doua): Stanca - Georgievski (75 Dumitraş), Martinovici, Gardoş, Latovlevici - Pintilii (65 Puşcaş), Bourceanu - Chipciu, T. Bălan (I. Roşu, 68), Cr. Tănase - Rocha
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Steaua este mută
Egalul de ieri cu Zestafoni nu le-a căzut deloc bine steliştilor. După meci, nici un reprezentant al roş-albaştrilor nu a discutat cu trimişii presei, nici măcar cu ai celor de la Transilvania Look, care au transmis în direct meciul. "Veniţi mîine la hotel!", le-a transmis ofiţerul de presă celor de la televiziune, care au replicat: "Scrie în contract că avem dreptul la un jucător la studio. Noi avem emisiunea acum, nu mîine!"

"Rocha nu m-a impresionat!"
Mai sînt două săptămîni pînă la startul campionatului, iar patronul Gigi Becali nu e încîntat de actuala echipă. "Dacă eşti echipă mare baţi în toate meciurile. Ce contează că e un amical?", a spus patronul roş-albaştrilor la sport.ro. Apoi, el a analizat şi transferurile verii: "Rocha îmi plăcea la Chiajna, dar acum nu m-a încîntat. A dat gol, dar a ratat şi nişte ocazii mari. Cel mai mult îmi place de Pintilii, mi-a zis MM că e peste Bourceanu, că e cel mai bun!".

Gigi se laudă cu Filip
Patronul roş-albaştrilor e mîndru de achiziţionarea lui Lucian Filip. "L-am văzut la Chiajna şi i-am zis lui MM să-l luăm. Nu ştiam cum îl cheamă, eu îi ziceam numărul 24. Mi-a zis MM că e al nostru, deci înseamnă că am ochi la fotbalişti!", a declarat Becali, care a completat: "Mi-a plăcut de el că m-a înfruntat, mi-a zis că el joacă împotriva noastră, că şi-a dat cuvîntul oamenilor de la Chiajna".

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (32)
tigruzzu
tigruzzu  •  09 Iulie 2012, 00:40
Postat de starchild pe 08 Iulie 2012, 10:52

Am vazut imagini, Steaua a jucat destul de bine ...:)) Raurene cand vii in tara? ad ca acum esti la Utterdorf, cat bani le-ai ftut la astia de la gsp? ...:))

Nu te pricepi la fotbal nici măcar cât un cioban opărit...

kaltzz
kaltzz  •  08 Iulie 2012, 20:46

Salut ! Imi poti da un vot la fiecare 24 de ore la urmatorul link : ://www.thewar.ro/link.php?nume=kaltzz Spune si prietenilro tai de acest link,si spune-le sa ma ajute cu cateva voturi,asta daca vrei,desigur! Multumesc anticipat!

hokerey
hokerey  •  08 Iulie 2012, 13:58

Petarde de ziaristi. A zis gibonul de Rocha, gata s-a trezit turma sa ai ridice osanale. Sa va bata Reghe pe toti putoii de la GSP

Vezi toate comentariile (32)
Comentează