FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC BOTOȘANI

Ce a observat Nicolo Napoli, după victoria care o duce mai aproape de play-off pe FCU Craiova: „Asta a fost cheia meciului”

Nicolo Napoli / Sursă foto: GSP
Nicolo Napoli / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 19:36 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 20:07

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a trasat principalele concluzii după victoria juveților cu FC Botoșani, scor 1-0, un succes vital pentru olteni în goana după o clasare în play-off.

FCU Craiova a bifat cea de-a patra victorie consecutivă pe teren propriu și visează cu ochii deschiși la play-off, marele obiectiv al lui Mititelu. Imediat după meci, Nicolo Napoli a analizat succesul reușit în fața Botoșaniului lui Flavius Stoican, vorbind apoi și despre duelul cu Hermannstadt din ultima etapă a sezonului regulat.

CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă
CALCULE
CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă

Nicolo Napoli, după ce FCU Craiova a doborât-o pe FC Botoșani

„A fost un meci bun, băieții au jucat foarte bine într-un meci de luptă. Cred că echipa mă ascultă, iar acest rezultat mă mulțumește. Am făcut un meci bun la nivel tactic într-o partidă, repet, foarte dificilă. 

Cine a intrat în teren a făcut treabă, Blănuță și-a făcut treaba, e un copil bun. Ganea a înscris, e ceea ce trebuie să facă atacanții. Cheia partidei e că băieții au făcut faza defensivă foarte bine, au fost foarte bine din punct de vedere tactic

Important e că am câștigat și avem trei puncte în plus în clasament. Sperăm că vom recupera jucătorii absenți pentru meciul cu Hermannstadt. Meergem acolo să facem un rezultat bun și să adunăm alte trei puncte. Avem două zile de pauză și sper să facem un meci foarte bun la Sibiu”, a spus Nicolo Napoli, la microfonul Orange Sport. 

FCU Craiova așteaptă verdictul Comisiei de Recurs

FCU Craiova s-a apropiat la un punct de locul 6, ocupat de Sepsi. Covăsnenii au 41 de puncte, 3 dintre ele obținute la „masa verde” chiar în fața lui FCU, după scandările xenofobe ale fanilor olteni din meciul direct. 

Marți va veni verdictul Comisiei de Recurs și se va afla astfel dacă meciul se rejoacă sau nu. Dacă se va menține rezultatul de 3-0 pentru Sepsi, FCU ar putea ataca decizia la TAS. Dacă s-ar decide rejucarea, Sepsi ar pierde 3 puncte și ar coborî la două lungimi sub FCU! Toate calculele sunt AICI!

Citește și alte știri de actualitate: 

CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off, dacă meciul direct NU se rejoacă

Victorie uriașă pentru FCU Craiova cu Botoșani! Oltenii speră la play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  04 Martie 2023, 20:13

stiti de ce merge? pentru ca mititelu nu e imbrobodit de nimeni precum rotaru de sorinache-atirnache si vedetutele echipei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează