FOTBAL  »  Superliga  »  

Obsesia

Articol de , - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Rednic insistă la antrenamente pe exersarea fazelor fixe

Rednic a rezervat exersării fazelor fixe nu mai puţin de jumătate din şedinţa de pregătire de ieri. Lovituri libere din lateral, din zonă centrală, dar şi cornerele. Tehnicianul giuleştenilor îşi aşeza jucătorii cu mîna şi le arăta personal cum trebuie să execute sau cum să se mişte pentru a scăpa de adversari. Antrenorul s-a arătat nemulţumit de Emil Dică, acesta fiind şi motivul pentru care caută insistent încă un mijlocaş dreapta. Cel mai lăudat la fazele fixe a fost Pancu.

Apoi, la meciul-şcoală disputat pe o jumătate de teren, cuplul Bozovici- Cesinha a fost în mare vervă. Muntenegreanul a reuşit să centreze perfect pentru un gol al lui Burdujan, moment în care "Puriul" a exclamat: "Da, ăsta e fotbalul pe care îl vreau!". Peste numai cîteva minute, o fază desprinsă parcă din jocurile pe calculator, cu pase din prima între Bozovici şi Cesinha, l-a adus pe fundaşul stînga faţă în faţă cu Andrade. L-a executat cu un şut sub transversală, atrăgînd aplauzele lui Rednic.

30% a fost procentul golurilor marcate din faze fixe în ediţia trecută a Ligii Campionilor

33% din şuturile la poartă expediate de rapidişti în turul Ligii 1 au plecat dintr-o fază fixă

10 faze fixe pe meci a avut Rapidul în prima parte a campionatului

Uitaţi la hotel
Cînd Rapidul a plecat ieri la prînz spre terenul de antrenament, şoferului autocarului i s-a cerut să oprească după 500 de metri. De ce? Lipseau Andrade şi Cesinha! Nervos, Rednic l-a trimis după ei pe antrenorul portarilor, Cristi Bratu, care s-a întors pe jos la hotel şi i-a adus după 5 minute pe cei doi. În tot acest timp autocarul a staţionat într-o intersecţie pentru că nu putea să mai întoarcă din drum. Foarte probabil, Andrade şi Cesinha vor fi amendaţi pentru întîrziere.

Invitat de onoare

Fostul mare portar al Rapidului şi al "naţionalei", Rică Răducanu, a însoţit echipa în cantonamentul din Cipru în calitate de invitat al clubului. El a fost ieri prezent la antrenament, iar la finalul şedinţei de pregătire a intrat într-un dialog savuros cu Pancu. "Nea Rică, atunci cînd am intrat în poartă la un meci în Turcia, cred că am fost ca dumneavoastră în zilele bune", i-a zis Pancone.

Azi, primul amical
Rapidiştii vor disputa azi prima partidă de pregătire din Cipru. Adversar le va fi FC Cracovia, locul 12 în Polonia. Meciul va începe la ora 15:30, iar comentariul-text poate fi urmărit pe www.rapidisti.ro, dar şi pe telefonul mobil, prin intermediul Gazetei de buzunar, din platformele Vodafone live, I-Mode Cosmote şi Zapp Mobile.

Vîntu: "Nu mă pricep la fotbal"

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat ieri că nu este interesat să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni de la George Copos. "Nu mă văd în postura de patron al unei echipe de fotbal, chiar dacă Rapid este unul dintre cele mai iubite cluburi din România. Nu am intenţia de a investi în fotbal, pentru că e o afacere la care nu mă pricep", a spus patronul grupului media Realitatea-Caţavencu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  08 Februarie 2008, 10:30

rednic insista pe suturile de la distanta, un/doiurile in careu, viteza in treimea adversa, pasele lungi in diagonala de 40/60 m, atacul in haita,centrarile inapoi, loviturile libere,cornere,jocul cu capul,actiuni individuale, jocul fara minge, dublajul in atac si aparare,nr. paselor de minim 20/25 fara s/o atinga adversarul, pasa liftata, cu exteriorul, suturile de la 30/40 m, pasele cu mina al;e portarului, contraatacul, arma fatala. lipseau szekely, mardare, liubinkovitz, mazilu, etc.

 •  08 Februarie 2008, 08:11

forza rapid ne trb liniste si copos sa bage banutu ca jiji si eram nr 1 in romania rapie iubire fara sfirsit

 •  08 Februarie 2008, 03:36

hai baieti ca avem echipa frumoasa, multa bafta! hai romania! hai rapidu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează