FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Octavian Popescu şi-a anunţat candidatura la alegerile FRF: "Mă lansez ca un crucişător la apă! Să desfacem butelii de vin!" :)

Octavian Popescu vrea să candideze pentru șefia FRF
Octavian Popescu vrea să candideze pentru șefia FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 10:30

Între acuze şi încrîncenări, campaniile celor care visează să-l înlocuiască pe Mircea Sandu după 5 martie lasă loc şi pentru momente de tot hazul: pe 14 februarie, la Breaza, se anunţă show!

Ieri, Octavian Popescu a anunţat printr-un fax inedit cum va decurge lansarea sa, una neobişnuită. După ce informează că din 2010 visa la funcţia de preşedinte al Federaţiei, dar "securistul Constantin Anghelache mi-a retras împuternicirea de la brezenii mei", face invitaţiile la evenimentul care coincide cu înfiinţarea FC Muntenia "în al cărui sediu va avea loc şi sindrofia".

Şi cheamă "toţi truditorii din mass-media", "prezenţa e nelimitată", iar confirmările se fac la telefon "sau prin SMS"! :)

Iată programul, reprodus întocmai:

- "ora 11,00: prezenţa invitaţiilor la stadionul din Breaza intrarea prin str. Ocinei în faţa gheretelor pentru rîg, din lemn pe dreapta în sensul de mers pe str. Ocinei în deal.
- ora 12: vizitarea sediului FC Muntenia.
- ora 12,30: catering cu degustări diferite, stropite cu vin Roşu, Alb şi Rose de la Bizantium vinuri îmbuteliate la cramele Halewood care îmbuteliază şi furnizează «Champagne Rhein Extra» ce a fost oferită de aceste Crame, cu ocazia încoronării regelui Mihai la Alba Iulia încă din 15 octombrie 1922 şi i-a furnizat şi la aniversarea din 2012".

Final apoteotic: "Vremea va scade din admosfera sindrofiei"
"Ca să reţinem datele istorice mai uşor vom destupa şi noi cîteva butelii", conchide Popescu, care admite: "mă consolez din cînd în cînd cu această licoare cînd sînt supărat cum a ajuns ţara şi fotbalul românesc după Marea Înghesuială din 89".

Cu regretul că "vremea nu ne este şi nu ne va fi prielnică ceea ce va scade din imaginea şi admosfera acesei sindrofii", Popescu anunţă că aşteaptă invitaţii în orice alte ocazii, "cînd doriţi, odată cu apariţia primăverii şi la un purceluşi la proţap"!

Cine e Octavian Popescu
Fost fotbalist la Dinamo, Ştiinţa Cluj, Rapid, Jiul şi Mersin (Turcia), Octavian Popescu a devenit ulterior antrenor, pregătind Dunărea Giurgiu, Sportul (juniori şi tineret), România U21, FC Brăila. A emigrat în Germania, unde a absolvit Şcoala de Antrenori de la Koln.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mitroi2008
mitroi2008  •  04 Februarie 2014, 13:16

Poate a gresit usa? Cine stie ce federatie cauta el!? Se mai intampla!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Februarie 2014, 11:39

Omul e...glumet !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Februarie 2014, 10:48

mda ... e clara treaba ... alt senil

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close