FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă neașteptată pentru Andrea Compagno: „Contacte sunt de ceva timp” + Ar putea juca alături de un fost coechipier de la FCSB

Andrea Compagno (27 de ani), vârful de la FCSB, își petrece vacanța în Madagascar, alături de soție. foto: Imago Images
Andrea Compagno (27 de ani), vârful de la FCSB, își petrece vacanța în Madagascar, alături de soție. foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 06:31 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 10:35

Publicația italiană TuttoBari.com scrie că Bari ar dori să-l transfere pe Andrea Compagno. La clubul din Serie B mai evoluează un ex-FCSB-ist, Malcom Edjouma.

Gigi Becali i-a pus prețul lui Andrea Compagno, vrea 500.000 de euro. Iar pentru „vârful” italian există interes din Serie B. Publicația TuttoBari.com scrie că jucătorul lui FCSB este pe lista lui Bari.

Duckadam, sfat de mercato pentru Gigi Becali » Ce ar vrea să vadă la FCSB
FCSB
Duckadam, sfat de mercato pentru Gigi Becali » Ce ar vrea să vadă la FCSB

„Lista este bogată și merge de la George Pușcas (o soluție deloc simplă) la Moro sau Mulattieri. Conform informațiilor redacției noastre, nu trebuie exclus nici numele lui Andrea Compagno , un atacant născut în 1996 care joacă la Steaua București și care a ajuns în vizorul echipei naționale (a fost de fapt printre jucătorii preconvocați ai lui Mancini pentru două meciuri de calificare la Campionatele Europene din martie trecut)”, scrie TuttoBari.

TuttoBari: „Discuții au fost și în vară”

Cotidianul amintit mai scrie că „momentan nu putem vorbi de o negociere fierbinte, dar contacte sunt de ceva timp”. Și amintește că directorul sportiv al clubului, Ciro Polito, l-a remarcat încă din vară: „Cu acea ocazie au avut loc discuții între anturajul atacantului și directorul sportiv al alb-roșilor, care însă nu s-au concretizat în urma solicitărilor exorbitante făcute de Steaua București.

Contactul dintre părți nu a fost însă întrerupt, discuțiile au continuat de-a lungul acestor luni. Chaturi simple, deocamdată. Un rol important ar putea juca și voința jucătorului în acest sens, el s-ar întoarce de bunăvoie în Italia”.

Andrea Compagno a mai fost pe listă la Palermo și la Spezia

Andrea Compagno a bifat 22 de meciuri în acest sezon, 15 ca titular, în tricoul FCSB. Bilanțul: 4 goluri, toate în Liga 1, Dacă transferul se concretizează, la Bari ar fi coechipier cu un alt ex-FCSB-ist, Malcom Edjouma. El a mai fost în vederile a două cluburi din Serie B, Palermo și Spezia.

Roș-albaștrii au făcut deja un transfer pentru ofensivă. Gigi Becali l-a adus pe Luis Phelipe, de la Poli Iași, în schimbul a 200.000 de euro. 

Mai puteți citi:

Germanul de la FCSB, analiză profundă după 12 ani în România: „Asta lipsește, de asta îmi pare foarte rău”

Ioan Varga se laudă cu marea lovitură din mercato: „Superliga n-a mai văzut un jucător ca el! Urmează și alte «bombe»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
username_2
username_2  •  05 Ianuarie 2024, 10:33

cică „anturajul atacatorului”, sună ca naiba amu în vremurile astea cu atentate și războaie

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  05 Ianuarie 2024, 09:41

Ca Edjouma joaca la Bari, e cam mult spus….

Vezi toate comentariile (2)
Comentează