FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă şi pentru Filipe Teixeira » Steaua i-a propus portughezului Petrolului să semneze şi să vină încă de acum

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:24

Campioana a aflat că mijlocaşul are o creanţă de la Petrolul de 180.000 de euro, sumă pe care Becali e dispus să o achite el către fotbalist pentru a-l putea lua imediat

Gigi Becali nu se opreşte din transferuri, chiar dacă a dat deja două mari lovituri: Tamaş şi Ţucudean. Pe lîngă cei doi foşti ex-dinamovişti, patronul vrea să-şi împlinească încă un vis mai vechi. Filipe Teixeira e fotbalistul despre care Gigi le-a spus deja celor din club că "îl iau sigur, rămîne să vedem dacă acum sau la vară".

Becali ţine cu orice preţ să-l semneze şi să-l şi pună la dispoziţia lui Gâlcă în această iarnă, iar argumentul lui a fost că echipa trebuie omogenizată pînă la vară, cînd va fi implicată în preliminariile Champions League, iar Teixeira ar fi perfect acomodat cu stilul, presiunea şi pretenţiile din Ghencea.

Cum jucătorul e în ultimele 6 luni de contract, campioana a putut intra în discuţii cu el. A aflat că, în momentul de faţă, Petrolul are o restanţă către fotbalist de 180.000 de euro. Imediat a venit şi propunerea bucureştenilor, atît pentru gruparea prahoveană, cît şi pentru jucător: "Preluăm noi datoria, Petrolul nu mai solicită altceva pentru a-l lăsa în Ghencea de acum, iar fotbalistul e de acord să ia acei bani, ca şi primă de instalare". În plus, salariul lui Teixeira ar urma să fie de 20.000 de euro pe lună, iar contractul pe un an şi jumătate.

Steaua are şi un plan B. Dacă Petrolul nu va fi de acord, va aştepta ca Filipe să fie declarat liber, din cauza restanţelor mari neachitate care ar exista, după care îl va putea legitima. Şi dacă jucătorul nu ar deveni liber pînă în vară, Gigi tot nu va renunţa la el şi îi va propune să parafeze contractul de acum, iar acesta să se activeze în vară.

34 de ani şi două luni are Teixeira şi ar deveni cel mai în vîrstă jucător al lui Gâlcă. Al doilea e Tamaş, 31 de ani

"Am vorbit cu domnul Crîngu, nici el n-a putut să-mi zică clar dacă situaţia se va regla la Petrolul. Îmi doresc să găsim o cale prin care toată lumea să iasă mulţumită, inclusiv oamenii de la Petrolul"
Filipe Teixeira, mijlocaş Petrolul

"Lui Teixeira, Petrolul i-a întins o mînă de ajutor acum un şi jumătate, cînd l-a adus din ţările arabe. Ar putea să dea dovadă de caracter şi să rămînă pînă la vară. O plecare a lui acum la Steaua ar fi o dezertare!"
Valeriu Răchită

"Teixeira ştie perfect jocul: verticalizează, pasează, driblează, e chiar bun-bun!"
Gigi Mulţescu, ex-antrenor Petrolul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ghe_mil
ghe_mil  •  20 Ianuarie 2015, 07:04

ComentariuCea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] tău...

zozoy_pl1977
zozoy_pl1977  •  19 Ianuarie 2015, 20:58

Din cate am citit in acest reportaj cei de la steaua vrea sa-i dea lui Felipe o mica teapa adica sai dea ei cei 180 000 ca prima de instalare pai el oricum o sa ia bani acestia de la Petrolul NUMAI MOCA VREA GIGI dece nui da bani acestia plus prima de instalare

bunga_bunga
bunga_bunga  •  19 Ianuarie 2015, 15:15
Postat de bogdany79 pe 19 Ianuarie 2015, 14:52

De unde sa-i dea 25000 pe luna. Petrolul nu-si permite sa plateasca asemenea sume in acest moment. Clubul astepata drepturile tv sa mai respire putin, sa incheie returul. Fac pariu ca intrati si voi in insolventa! Fratii Capra au conturile blocate si sechestru pe toate bunurile....totul e blocat. Cu siguranta vor pleca jucatorii de valoare de la Ploiesti, cine va plati mai mult ii va transfera!

da, stiu ca asa isi doreste lumea sa se realizeze scenariul propus de tine, ca sa mai ciupeasca si ei, sa mai ia un jucator ieftin etc. conturile sunt blocate, dar nu pt. plata salariilor si drepturilor contractuale ale jucatorilor. problema la Petrolul nu este ca nu au bani, ci ca sunt blocati. deci, daca tu coroborezi cu ce am spus mai inainte, vei vedea ca atata vreme cat jucatorul are contract de 25k pe luna, pentru plata drepturilor salariale, blocarea contului nu se mai aplica ;) oricum in curand, in masura in care clugul, care este parte civilmente in ancheta, cu ca. 400k euro va plati din restante si din fraudele facute de capra, isi poate debloca conturile.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează