FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oferta-surpriză refuzată de Gigi Becali pentru tânărul Vlad! Suma halucinantă pe care o putea obține în schimbul tânărului portar

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 20:19

Gigi Becali susține că a avut o ofertă incredibilă pentru Andrei Vlad, tânărul portar care acum e favorit să-i ia locul lui Niță. Un club, căruia patronul FCSB nu i-a dat numele, i-ar fi oferit un milion de euro pentru a-și asigura prioritatea unui transfer al lui Andrei Vlad.

Clubul mai oferea 50.000 de euro FCSB-ului pentru fiecare meci în care el apărea, iar în cazul în care se hotăra în termen de 2 ani, ar mai fi plătit 9 milioane de euro pentru portarul venit de la CS U Craiova. 

"Am avut pentru Vlad o ofertă de 10 milioane. Voiau să îmi dea un milion acum și încă 9 dacă vor să-l ia. Plus alți 50.000 de euro la fiecare meci în care era titular. Dacă juca 10 meciuri mai luam 500.000.

Cu un milion îl rezervau, în rest voiau să îl încerce. În termen de 2 ani urmau să dea încă 9 milioane de euro. Am refuzat! Nu spun clubul că poate nu le convine ălora", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...cum l-a convins Gigi pe Niță să plece: "I-am mărit salariul cu 3.000 de euro când a refuzat prima dată Sparta Praga. El încă nu e convins să plece. Dar îl conving eu. Prima ofertă a fost acum două săptămâni, de atunci s-au schimbat lucruri. Acum a zis că e altceva, că este Stanciu acolo. Nu voia să fie singur".  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
antalmihai
antalmihai  •  31 Ianuarie 2018, 20:25

Baaaaaaaa, sunt stiri importante ... nu ce gogosi va vinde nenorocitul asta de cascaval!

1845143592365840
Stelian Trandafirescu  •  31 Ianuarie 2018, 10:17

atatea...gogosi despre fotbalul romanesc.adica curg zecile de ,ilioanele de euro pt ai nostri jucatori,,incat ai crede ca suntem de departe fotbalul care da ,arile vedete pt gotbalul de mare performanta.nu vreau sa jignesc pe nimeni dar la noi transferurile de la o echipa la alta se fac doar cu gandul de a cumpara de undeva si apoi sa-l revindem repede ca sa ne umplem buzunarele cu. euro.au fost atatea pacaleli de la "noi"spre "ei"incat n-are rost sa facem inventarul. ale noastre vede6te timpurii nici n-au facut saltul necesarf in umilul nostru campionat si bravii nostri impresari ,de unde te miri au rasarit tam-nesam, cauta...papagalii.vezi ëxpulzarile si repatrierile"din ultima vreme.

minell73
minell73  •  31 Ianuarie 2018, 09:39

Seful pastramelor,gheorghe,nu are nicio vina. Vina o poarta doar ziarele astea de 2 lei,care-l salta in slavi,pentru cativa lei. Gheorghe este doar dependent de media. Daca nu l-ar baga nimeni in seama,ar pieri in anonimatul care i se cuvine.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează