FOTBAL  »  Superliga  »  NURNBERG ŞI FC BRUGES ÎI VOR

Oferte de cîte 2 milioane de euro pentru Deac şi Bud

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

După numai 6 luni petrecute la Cluj, Cristi Bud (25 de ani) ar putea părăsi trupa lui Mandorlini în vară! Belgienii de la FC Bruges s-au interesat deja de atacant, care a făcut senzaţie în retur, şi au înaintat o ofertă de 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Bud în "Oraşul de ciocolată".

Atacantul se gîndeşte la un transfer în străinătate, însă numai după ce îşi va îndeplini visul de-a juca în Liga Campionilor cu CFR.

 "Deocamdată mă gîndesc la un nou event cu CFR Cluj. Îmi doresc foarte mult să joc în Liga Campionilor, este competiţia pentru care rîvneşte orice jucător. Îmi propun să mă lupt la titlul de golgeter, ştiu că sună îndrăzneţ, însă mă voi lupta pentru acest trofeu", a spus Cristi Bud, care s-a logodit recent cu handbalista Oltchimului, Gabriela Szucs.

Pleacă şi "fratele" Deac?
CFR s-ar putea despărţi şi de Ciprian Deac, cel mai bun prieten al lui Bud. Internaţionalul român se află în vizorul nemţilor de la FC Nurnberg. Echipa din Bundesliga este dispusă să plătească şi ea 2 milioane de euro pentru transferul lui Deac. Totuşi, Mandorlini vrea să mizeze pe Deac şi Bud şi în Liga Campionilor, CFR fiind dispusă să negocieze un posibil transfer abia din iarnă.

"Am citit că CFR vrea să-l ia pe Bjelanovici. Concurenţa e binevenită şi îi vom primi pe toţi jucătorii noi cu braţele deschise"

"Nu mă impresionează transferurile echipelor din Capitală. Tot CFR-ul va lua eventul şi la anul"
Cristi Bud, atacant CFR Cluj


800.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Bud de la Gaz Metan Mediaş
7 goluri a marcat Cristi Bud pentru CFR Cluj în Liga 1, în 15 partide disputate

Inspirat de Messi
Cristi Bud a mărturisit că cel mai bine se simte în teren, cînd poartă acelaşi model de ghete, Adidas F50, precum starul Barcelonei, Leo Messi. "Aceleaşi ghete le-am purtat şi în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, cînd am reuşit să marchez şi apoi am sărbătorit titlul", a spus amuzat Bud.

A sosit Kivuvu
Angolezu Dominique Kivuvu (22 de ani), ultima achiziţie a lui Mandorlini, a sosit aseară la Cluj, împreună cu fundaşul Ionuţ Rada, transferat şi el în această vară. Tot, aseară tîrziu au sosit şi portughezii Cadu, Dani şi Nuno Claro. Brazilianul Alcantara a avut o problemă cu paşaportul în ţara natală şi va întîrzia cîteva zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ruanda
ruanda  •  31 Iulie 2010, 21:30

succes Cristi Bud CASA DE PIATRA

cfr.istul
cfr.istul  •  21 Iunie 2010, 12:00

Deac și Bud nu vor fi vânduți. Ei se vor califica din grupele CH L în faza următoare după o serie de partide supertacticizate în CH L marca Mandorlini și o grămadă de peri albi scoși nouă suporterilor și câteva infarcturi ale noastre la sfârșitul meciurilor, conform stilului deja implementat de italian în sezonul trecut. Fotbal n-o să fie. Nici nu se poate împotriva arbitrilor. Trebuie să păstrezi rezultatul contra cursului arbitrajului cu dinții și cu unghiile. Forza CFR!

otelarul_123
otelarul_123  •  20 Iunie 2010, 23:52

Ati promovat si gata , ti-ai facut si tu cont ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează