FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficial » A picat transferul lui Chiricheş la Tottenham! Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali din închisoare

Vlad Chiriches
Vlad Chiriches

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 18:29

Tottenham a făcut o ofertă de 8 milioane de euro pentru transferul lui Vlad Chiricheş, dar Ioan Becali a anunţat că mutarea trebuie să se perfecteze azi pentru că englezii nu pot aştepta.

Mihai Stoica a anunţat însă în această seară la Fanatik Show, pe Digisport, că transferul nu se va mai realiza pentru că Gigi Becali nu va mai accepta oferta venită de la Tottenham: "Există o ofertă pentru Chiricheş de 8 milioane de euro. Nu ştiu unde a văzut Gigi declaraţia, dar m-a sunat şi mi-a spus: «Nu aşteaptă Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate să aştepte o zi? Atunci nu mai este de vînzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept aşa ceva».

Cred că dacă nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai interesează Chiricheş la absolut nici o sumă.

Chiricheş datorează Stelei mai mult decît Steaua îi datorează lui. Nu mai pleacă pînă în iarnă. L-am anunţat şi pe Chiricheş".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (351)
etet
etet  •  01 August 2013, 20:54

Mare gunoi acest Becali. Sa impiedici cariera unui fotbalist ca "asa vrea muschii mei." Mare gunoi. Premier League este printre primele trei campionate din lume. Zic printre primele trei, desi majoritatea ar spune, prima. Sa nu lasi un fotbalist sa se desavarseasca in cel mai puternic campionat din lume, din mandrie si fudulie... cat egoism, cat marsav egoism. Masura fotbalului romanesc...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 August 2013, 13:39

Daca oferea cineva 8 mil (!!!!!!) , pe Chiriches, cred ca ii transferau tot neamul ! Pe mine ma surprinde larghetea nejustificata a conducerii penitenciarului, care permite detinutului George Becali, drepturi in plus si exagerate, starnind un val de proteste in randul celorlalti detinuti care se simt discriminati voluntar si a opiniei publice ! Faptul ca se intentioneaza sa se ceara suspendarea pe trei luni a pedepsei , ar constitui o palma pe obrazul justitiei si asa ezitanta si incoerenta si o dovada ca in Romania legile nu sunt pentru toti la fel !

yogibear
yogibear  •  01 August 2013, 10:53

cusuta rau cu ata alba. pacat de jucator, ajunge s-o ia razna. inca un pic si-l ajunge pe latovlevici..

Vezi toate comentariile (351)
Comentează
Close