FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL ACS Poli a bifat prima achiziție din 2016! Și-a prezentat prințul :) » Programul echipei în perioada următoare

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 12:50

Aflată în criză financiară, cît și de rezultate, gruparea bănățeană a făcut prima mutare în 2016. Atacantul olandez Prince Rajcomar (30 de ani) a semnat pînă în vară cu ACS Poli, pentru care se anunță o luptă grea în play out.

Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomar e pregătit să facă deliciul comentatorilor care vor fi obligați să-i spună numele, mai ales dacă își va face treaba la Timișoara.

Atacantul olandez care evoluează pentru naționala statului Curacao are o experiență vastă în spate. Fortuna Sittard, Utrecht, Den Bosch, Venlo, Zalaegerszeg (Ungaria), Breidablik și Kr Reykjavik (Islanda) şi Tero Sasana (Thailanda), sunt cluburile bifate de vârful care măsoară 1,85 metri. Ultima dată el a evoluat la MVV Maastricht, echipa din orașul natal.

Prince Rajcomar e prima sosire la timișoreni. Pînă acum aceștia s-au despărțit de patru jucători: Luchin (Levski), Pap, Lazăr și Rufino. Cu ACS Poli se mai pregătesc Igor Jugovic (ex-Celje, Slovenia) și Alin Ignea (ex-Baia Mare). Primul are șanse mari să fie reținut pentru cantonamentul din Turcia, după ce a evoluat bine în amicalul cu Sebiș (3-1).

Clubul negociază și cu un portar care să intre direct titular după ce Kirschstein a fost trecut pe linie moartă.

Timișorenii vor efectua stagiul din Antalya între 21 ianuarie și 2 februarie, perioadă în care vor juca și patru amicale, cel mai important fiind cu bulgarii de la Botev Plovdiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează