FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL » Anghelache a fost numit preşedinte la Dinamo şi anunţă o primăvară fierbinte!

Foto: libertatea
Foto: libertatea

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 20:51

În această seară a avut loc o şedinţă la Dinamo, în care s-a oficializat numirea  lui Constantin Anghelache ca preşedinte executiv al clubului din Ştefan cel Mare. Acesta anunţă schimbări în cadrul lotului şi declară că pe Ţălnar îl vor ţine în funcţie rezultatele.

"Constantin Anghelache este noul preşedinte executiv al lui Dinamo. Ne bazăm pe experienţa lui şi vrem să facem o echipă unită şi la nivelul conducerii şi în teren", a declarat şeful roş-albilor, Ionuţ Negoiţă, la finalul şedinţei la care a participat şi Cornel Dinu. 

"Sper să muncim cît mai bine împreună. Se va face o evaluare la nivelul echipei şi se vor lua măsurile de rigoare. Avem încredere în Cornel Ţălnar, dar, ca orice antrenor, depinde de rezultate. Indiferent de nume, asta e soarta oricărui tehnician", a spus Anghelache, 67 de ani.

Citeşte şi: Dinamo face ordine în lot: "Avem cinci fotbalişti care iau foarte mulţi bani şi nu joacă!". Despre cine e vorba

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
explorer21
explorer21  •  04 Aprilie 2013, 12:44
Postat de sorindrag pe 04 Aprilie 2013, 10:17

in sfarsit s-au gasit tusea si cu junghiul fostul director de la compania securista de trista amintire Dunarea seful lui Voiculescu a ajuns unde si-a dorit dupa ce a tras sforile sa-si puna actionar majoritar unul din nepoti, adica actualul primar al sect 3 negoita fost purtator de bidinea prin peninsula italica sa va fie de bine si sa latrati la luna in continuare

Ar trebui ca sa aveti alta atitudine fata de noi, mai ales ca nici voi nu sunteti mai breji, dimpotriva! Noi de bine de rau ne mai taraim cumva! Voi? 1 victorie in 8 meciuri? Negoita a dat cu bidineaua in Franta, nu in Italia, a facut niste bani cinstit, nu a dat televizoare Samsung la arbitri ca sa ia campionatul!

dinamir
dinamir  •  04 Aprilie 2013, 11:22
Postat de dincolodenori pe 04 Aprilie 2013, 08:07

Pai cum sa aveti voi noroc mai CATALANDRILOR daca v-ati dus la popa sa va inchinati ,a-ti fost bagati sub sutana parintelui care ulterior se declara HOMO ..... ce a-ti facut voi sub sutana? Stelistii stiu ceeeeeeee.....

Ia uite la el.Tu de unde ai aparut?Ti-a luat mama laptop cu banii facuti pe centura?

dinamir
dinamir  •  04 Aprilie 2013, 11:20
Postat de daveroirl pe 04 Aprilie 2013, 02:05

huh ,cum se scot ei ,dar voi de unde ne ziceti oi ?:)) deci...lupii moralisti ,pardon ,miau ,pisicile!

Tu la ora 2 nu doarmeai?E grav daca Dinamo a ajuns sa-ti provoace atatea insomnii.Pacat inca un suflet pierdut,esti irecuperabil.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează