FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

OFICIAL ASA Tg. Mureș l-a numit pe Cristiano Bergodi ca antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 14:29

După despărțirea de Vasile Miriuță, ASA Tg. Mureș a anunțat oficial numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor și va asista la meciul din Cupa României, cu Bucovina Pojorîta.

"Clubul ASA Tîrgu-Mureș anunță semnarea oficială a contractului cu noul antrenor ale echipei, italianul Cristiano BergodiCristiano Bergodi va fi prezentat oficial mîine, în cadrul unei conferințe de presă", se arată pe site-ul echipei. 

Staff-ul lui va fi completat de  Luigi Ciarlantini, antrenor secund, și Matteo Spatafora, preparator fizic.

În vîrstă de 50 de ani, Bergodi are 82 jocuri în Liga 1 și a obținut 39 de victorii, 19 remize și 24 de înfrîngeri, avînd un golaveraj de 108 la 89.

Bergodi a debutat în Liga 1 pe 19 noiembrie 2005, într-un Pandurii-FC National, scor 1-1. De-a lungul carierei, italianul a mai antrenat la Imolese, Sassuolo, FC Național, CFR Cluj 06/07, Rapid 07/08, Poli Iași, Steaua, Modena, Brescia și Rapid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează